BIST 9.054
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.298,59
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Egemen Bağış'a hakaret yağıyor!

İnternete yüklenen yeni ses kaydı Egemen Bağış'ı zor durumda bıraktı. Bağış iddiaları kabul etmedi; ancak twitter'da isyan başladı.

Abone ol

Egemen Bağış'a ait olduğu iddia edilen ses kaydı, sosyal medyayı karıştırdı. İnternete sızdırılan yeni kayıttı Egemen Bağış bir dönem Hürriyet'in Ankara temsilcisi Metehan Demir ile görüşüyor. Ses kaydında Kur'an-ı Kerim ile ilgili bazı sözler kullanıcıların tepkisini çekerken, Bağış twitter hesabından yaptığı açıklamada, kayıtların montaj olduğunu ileri sürdü yasal süreç başlatacağını duyurdu.

Egemen Bağış ile ilgili yeni ortaya çıkan bir ses kaydı, gecenin en çok konuşulan konusu oldu. İddialara göre yayınlanan ses kayıtlarında Egemen Bağış, dönemin Hürriyet gazetesi Ankara temsilcisi Metehan Demir ile görüşüyor.

İDDİALAR ÇOK ÇİRKİN

Kasette yer alan iddialar ise özellikle muhafazakar kesimin tepkisini çekti. İkili arasında Kur'an-ı Kerim'den bazı ayetlerle ilgili çeşitli sözler ediliyor. İşte twitter'daki Bağış tepkisi;

Hulki Cevizoğlu @mhulkicevizoglu
Bunu AKP'li olmayan biri yapsaydı sokağa çıkarmazlardı. EGEMEN bağış ayetle(Kur'an'la) dalga geçti mi?
 
İstiklal Akarsu @istiklalAkarsu
Şu tapelerin %1'i İsveç'te filan ortaya çıksaydı istifayla filan zaman kaybetmez direkt ülkeyi kapatırlardı.
 
Prof. Dr. Haluk Savaş @drhaluksavas
Bir defa da "montaj" demeden şerefli bir biçimde "Ben yaptım, sorumluluğunu üstleniyorum, özür diliyorum!" diyen çıkmayacak mı? Bu kadar mı?
 
Fırat Tanış @firattanis
meğer muhafazakarmışım.
 
Erol Köse @drerolkose
Çirpinma battin @EgemenBagis sen ki farkli zamanlarda ayetlerle dalga mi geciyorsun da montaj olsun utanmaz adam! Pardon adam mi dedim!
 
Koray Aydın @KorayaydinMHP
Çikolata kutularının içinde "bayram harçlığı" gibi rüşvet alan şahsın Kur'an-ı Kerim'e hakaret etmesine aslında şaşmamalıyız (!)
 
Ergun Babahan @ebabahan
Cuma namazinda bakara duasi mi okunuyor, makara duasi mi
 
Emre Uslu @EmreUslu
Kuranla dalga geçip Goggle'dan Ayet sallıyorum diyen Egemen Bağış değil bir CHP'li olsaydı ne olurdu bu ülkede?


ESKİ BAKAN KENDİNİ SAVUNDU 

Ses kayıtlarının yayınlanması ve twitter'dan gelen tepkiler üzerine Egemen Bağış yine twitter üzerinden bir açıklama yaparak, kasetteki iddiaları yalanladı. Bağış, kasetlerin montaj olduğunu iddia etti ve buna rağmen üzülenlerden büyük harflerle özür diledi. İşte Bağış'ın attığı o twitler;

67.20140319005458.jpg