BIST 10.541
DOLAR 32,28
EURO 35,01
ALTIN 2.476,10
HABER /  GÜNCEL

Tuvalette cep telefonlu sapık!

İTÜ'de inanılmaz bir olay yaşandı. Sapık kızlar tuvaletinde cep telefonuyla mesken kurmuş. Sonunda yakayı ele verdi.

Abone ol

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Maslak kampüsü, inanılmaz bir skandala sahne oldu. İddialara göre olay şöyle gelişti:

SUCU ÜNİVERSİTEYE RAHATÇA GİRİP ÇIKIYOR

Bir dönem İTÜ’ye damacana su dağıtan bir şirkette çalışan 45 yaşındaki şoför Şenol Ö., “tanınırlığı” sayesinde kampüse rahatlıkla girip çıkıyordu. 30 Haziran günü kampüse gelen Ö., Fen Edebiyat Fakültesi binasının ikinci katındaki kızlar tuvaletine yöneldi.

TUVALETİN ALTINDAN MAHREM YERLERİNİ GÖRÜNTÜLÜYOR

Tuvalet kabin kapılarının altındaki boşluktan cep telefonunu uzatıp 2 kızın mahrem yerlerini görüntülemeyi başaran Ö., yakalanmadan kaçtı. Zanlı 2 Temmuz günü yine kampüse geldi yine aynı tuvalette E.D. (21) adlı kız öğreniciyi görüntülemek istedi.

SON İŞİNDE YAKALANDI

Kabin kapısının altından bir cep telefonunun kendisine yöneltildiğini gören E.D., toparlanarak tuvaletten çıktı ve zanlıdan cep telefonunu istedi. E.D.önce, “Ben çekmedim”, sonra da “Çektim ama görüntülemeyi başaramadım” dedi.

ŞEYTAN DÜRTMÜŞ

Olay karakola taşındı ve yapılan incelemede, Şenol Ö.’nün çektiği fotoğrafta, tuvaletin fayanslarının, E.D.’nin ayağı ve bacaklarının bir kısmının göründüğü tespit edildi. Bunun üzerine suçunu itiraf eden Ö., kendisini “şeytanın dürttüğünü” savundu. Mahkemede de benzer ifade veren Ö., “Çok pişmanım. Karım ve ben bir işte çalışıyoruz. İşten atılmamız söz konusu olabilir. Tutuklanırsam çocuklarım da mağdur olacak” dedi. Zanlı tutuklandı.