BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Türkücünün cipi dehşet saçtı

Türkücü Yusuf Harputlu'nun da içinde bulunduğu cip Atatürk Havalimanı girişinde terör estirdi.

Abone ol

Atatürk Havalimanı girişinde, türkücü Yusuf Harputlu'ya ait cipin, kırmızı ışıkta bekleyen taksiye arkadan çarpması sonucu, taksideki 2 yolcu öldü, sürücü de yaralandı.

ŞOFÖR ALKOLLÜ

Kazada, uçakla Almanya'dan gelip otogara gitmek için taksiye binen Gülnaz Özdemir (64) olay yerinde, eşi Hasan Özdemir (67) ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kaza sonrası gözaltına alınan Şehmuz Gezer alkollü olduğunu itiraf etti.

CİPE BİNİP UYUDU

Polis, alkollü olduğunu itiraf eden şoför Şehmuz Gezer'i gözaltına aldı. Cipteki Yusuf Harputlu, Cemal Hata, Serdar Gezer ve Yaşar Memiş de alkollü olduklarını söylediler. Bu sırada ciptekilerden biri kazayı bir süre seyrettikten sonra hiçbir şey olmamış gibi tekrar cipe binerek sızdı.

Yusuf Harputlu, şoförünün de alkollü olduğunu belirterek, “Ben sahnedeyken alkol almış. Bunu arabaya bindikten çok sonra fark ettim. Artık iş işten geçmişti. Başımıza böyle bir kaza geldiği için çok üzgünüm” dedi.

Taksici Ahmet Ateş ise, "Atatürk Havalimanı'ndan müşterilerimi aldım. Bursa'ya gideceklerdi. Otogara götürüyordum. Kırmızı ışıkta durdum, o da geldi arkamızdan üzerimize çıktı." diye konuştu.

Cipte bulunan şoför Şehmuz Gezer, Yusuf Harputlu, Cemal Hata, Serdar Gezer ve Yaşar Memiş, polis tarafından gözaltına alındı. Kazayı gören bir vatandaş, "Kırmızı ışıkta bekleyen taksiye çarptılar" diyerek, gözaltına alınan şahıslara tepki gösterdi.