BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Türkiye'nin ilk Gay güzellik yarışması

Türkiye'nin ilk Gay güzellik yarışmasının sonucu açıklandı. İşte Türkiye'nin ilk gay güzeli...

Abone ol

Türkiye'nin ilk Gay güzeli 25 yaşındaki Deniz Tunç seçildi. Bu yıl ilki düzenlenen Gay Güzellik Yarışması'na yaşları 19 ile 30 olan 22 yarışmacı katıydı. Yarışmanın birincisi Deniz Tunç, kabul edilirse Venezuella ve Malezya'daki yanışmaya katılacak.

Yaşları 18 ile 30 arasında değişen 22 yarışmacının katıldığı Gay Güzeli Yarışması'nda 25 yaşındaki Deniz Tunç, Türkiye Gay Güzeli seçildi.

Frappe İstanbul'un sahibi Anıl Taş, bunun Türkiye'de bir ilk olduğunu belirterek Türkiye Gay Güzeli'nin kendilerinin yardımı ile Malezya ve Venezuelladaki Dünya Gay Güzeli yarışmalarına gönderileceğini, çalışmaların başladığını söyledi.

TÜRKİYE'NİN İLK GAY GÜZELİ

Orgnazasyon hakkında bilgi veren Anıl Taş, yarışmanın Türkiye'nin ilk gay güzellik yarışması olduğunu söyledi. 22 yarışmacının tüm konukların önünde güzelliklerini sergilediğini söyleyen Taş, 19 ile 30 yaş aralığındaki yarışmacıların jüri üyeleri tarafından değerlendirildiğini ve birincinin gay-lezbiyen oluşumlarına bildirildiğini ifade etti. 

TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDECEK!

Bu arada yarışmanın sonucu Venezuella'ya ve Malezya'ya bildirildi. Kabul edilmesi halinde Türkiy Gay Güzeli Deniz Tunç, uluslararası yarışmalarda Türkiye'yi temsil edecek. Bu arada Tunç'a tacı Madam Marika olarak bilinen Nedim Uzun tarafından takıldı.