BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

"Türkiye'nin Barcelona'sı Kasımpaşa"

Ankaragücü karşısındaki galibiyet Kasımpaşa teknik direktörü Yılmaz Vural'ı çoşturdu.

Abone ol

Kasımpaşa teknik direktörü Yılmaz Vural, Turkcell Süper Lig'deki Ankaragücü galibiyetinden sonra takımına övgüler yağdırdı.

Vural, Turkcell Süper Lig'in 29. haftasında Ankaragücü'nü 2-0 yenen takımı için "Türkiye'nin Barcelona'sı" benzetmesini yaptı.

Puan cetvelinde alt bölgeden kurtulmak adına Ankaragücü mücadelesinin bir dönüm maçı olduğunu kaydeden Vural, "kazanmak adına her şeyi yaptık. Çok önemli bir rakip karşısında önemli bir sınav verdik. Bu üç puan çok önemliydi. Bana göre Türkiye'nin Barcelona'sı sanırım Kasımpaşa'dır. Keyif veren bir takımız. Oyuncularımı böyle bir unvanla ifadelendirmek istiyorum'' dedi.

"Lige kötü başlayan bir takım olarak, kümede kalma adına bugün nokta koyduk" diyen Vural, bundan sonra hedeflerinin ligi ilk 10'da bitirmek olduğunu söyledi.

Vural, İlker Meral'in sakatlanmasıyla maçı yöneten dördüncü hakem Serdar Karakaş'ın başarılı bir maç çıkardığını belirterek, ''maçın başında bir şanssızlık oldu. Oyunun 1.5 dakikası geride kalmıştı ve hocamız sakatlandı. Serdar hocamız erkenden Turkcell Süper Lig'de şans bulması belki yetenekli bir hocanın lige kazandırılması anlamında önemli oldu" dedi.