BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Milan Baros ''hat-trick'' yaptı

Milan Baros, 3 gol birden atarak ''Hat-trick'' yaparken, sarı-kırmızılı takım da 3 maç sonra hanesine 3 puan yazdırdı.

Abone ol

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Milan Baros, Diyarbakırspor ağlarına 3 gol birden atarak ''Hat-trick'' yaparken, sarı-kırmızılı takım da 3 maç sonra hanesine 3 puan yazdırmayı başardı.

Sakatlığı nedeniyle sarı-kırmızılı taraftarların gollerinden mahrum kaldığı Baros, sakatlıktan dönüşü sonrası Ankaragücü maçının ardından Diyarbakır filelerini 3 kez havalandırdı ve gol sayısını 9'a yükseltti.

Ligdeki son galibiyetini 14 Mart'ta yapılan Ankaragücü karşılaşmasında 3-0'lık sonuçla alan sarı-kırmızılı ekip, Diyarbakırspor galibiyeti öncesi Trabzonspor ile Fenerbahçe'ye 1-0 yenilip, Sivasspor'la da 1-1 berabere kalmıştı.

BAROS İLK 11'DE DÖNDÜ

Galatasaray'da uzun süren sakatlığı sonrası son maçlarda forma giymeye başlayan, Sivasspor maçında ise sarı-kart cezalısı olması nedeniyle forma giyemeyen Milan Baros, Diyarbakırspor karşısına ilk 11'de sahaya çıktı.

Teknik direktör Frank Rijkaard, son haftaların tartışılan ismi Jo'yu Diyarbakırspor karşısında yine yedek soyundururken, ilk 11'de forveti Baros'a emanet etti.

Sivasspor maçına ilk 11'de çıkan isimlerden Ayhan, Mustafa ve Servet'i yedeğe çeken Hollandalı teknik adam, sakatlığı geçen Arda ve sarı kart cezasını Sivasspor karşısında tamamlayan Caner'i ilk 11'de sahaya sürdü.

Sarı-kırmızılı takımda, kırmızı kart cezalısı Barış ile sakatlığı devam eden Kewell, takımdaki yerlerini alamadılar.

Öte yandan, Sivasspor maçında aldığı darbe nedeniyle burnunda kırık olan Mehmet Topal, Diyarbakırspor karşısında maske ile mücadele etti.