BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Türkiye'de Kürdistan'a iki kaldı kan donduran iddia

Yerel seçimde ilk adımı atılacak, genel seçimde Kürdistan ilan edilecek. Her eve silah dağıtılıyor, iç savaş hazırlığı var. Bugün yazarından kan donduran iddialar geldi.

Abone ol

İNTERNET HABER - PKK artık Kürdistan için geri sayımda. Bölgede halk 20 bin silah dağıtıldı. Yerel seçimlerde ilk adım atılacak, milletvekili genel seçimlerinde nihai hedefe varılacak. Nihai hedefte çok fazla kan dökmeden halk ayaklanması ile Kürdistan'ı kurmak.

Bu kan donduran iddiaların sahibi Bugün si yazarı Gültekin Avcı... Dediğine göre çözüm süreci ile gelinen noktada PKK bağımsız devlet planını uygulamaya koydu.

İstihbarat raporlarından diyerek paylaştığı iddialar inanılmaz. İşte şok iddialar;

*Seçim masrafı adı altında tüm esnaflardan kışın ortasında bile para toplamaya başladılar. Örgütün yeni talimatlarına göre doğuda ses getirmeyen serhildan eylemleri, daha çok ses getiren batı bölgelerine kaydırılacakmış. Özellikle yerel seçim sürecinde yoğun gösteri eylemleri bekleniyor.

HER EVE SİLAH DAĞITIMI

*Bu zamana kadar halka ve milislere 20.000 Kalaşnikof dağıtılmıştı.

*Milis şeflerine Glock marka tabancalar.

*İlkbahar aylarından itibaren silahların tüm evlere dağıtımı sağlanacak. Yaz aylarında silah dağıtımı yapılmayan hiçbir ev kalmayacak. Ve her ailede eli silah tutan sayısına göre birden fazla silah bulunması öngörülüyor.

*Örgütün halkı %90'lara varan oranda yanlarına çekmeyi başardığı ve halkın patlama noktasında olduğu söyleniyor.

İÇ SAVAŞ HAZIRLIĞI

*Korucuların devletin kendilerine verdiği silah ve mühimmatı, beklenen iç savaşta (iç savaşa gerek kalırsa) asker ve polise karşı kullanacağı öngörülüyor.

*PKK'nın amacı fazla kan akıtmadan, devleti fiili durumla (halk tabanı) karşı karşıya bırakarak işi bitirmek.

GENEL SEÇİMLERDE İLAN EDİLECEK

*Belli ki artık 'Kürdistan'a iki var. Birinci süreç yerel seçimler. İkinci ve nihai süreç ise milletvekili seçimlerine kadar ki süreç.