BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Türkiye güzelinden ilginç sözler

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan 2003 Türkiye güzeli Zeynep Yılmaz, kameralara zafer işareti yaptı.

Abone ol

İstanbul narkotik polisinin uyuşturucu operasyonu kapsamında ifadesine başvurulan eski Türkiye güzeli Zeynep Yılmaz, uyuşturucu ile bir ilgisinin olmadığını iddia etti.

Dün getirildiği emniyette ifade verdikten sonra serbest kalan Zeynep Yılmaz, avukatıyla kameralar karşısına çıktı.

İstanbul Narkotik Polisi tarafından dün yapılan uyuşturucu operasyonu kapsamında birçok ünlü isim gözaltına alındı. Uyuşturucu operasyonu kapsamında ifadesine başvurulan Zeynep Yılmaz, emniyet’teki ifadelerinden sonra aynı akşam serbest bırakılmıştı. Serbest bırakılan Yılmaz, basında kendisi ile ilgili çıkan haberler üzerine avukatı aracılığı ile açıklama yaptı.

ALKOL DAHİ KULLANMIYORUM, SİGARA İÇMİYORUM

Uyuşturucu ile bir ilgisi olmadığını belirten Zeynep Yılmaz ise “Hiçbir şey açıkçası umurumda değil, ne magazin ne de insanların ne düşündüğü. Benim ailem çok önemli. Ve ben böyle bir şey yapmadım. Yapmış olsam söyleyecek bir karakterdeyim. Nasıl Takan söylüyor, nasıl diğer insanlar söylüyor ben de bu tip bir insanım, dürüstüm. Aklandığım için birincisi mutluyum. Ailemden özür dilemesi gereken insanlar var. Çünkü benim ailem her şeyden daha önemli. Çok üzüldüm, böyle bir olaya karışmak hiç tarzım değil. Zaten alkol dahi kullanmıyorum sigara içmiyorum. Böyle bir şeyde operasyonda adımın geçmesi tamamen ismimin tanınmış olması. Yanlışlıkla telefon dinlemelerine takılmam ve o telefon trafiğinin dışında kesinlikli hiçbir şeyim yok” diye konuştu.

KAMERA ŞAKASI SANDIM

İfade çağrıldığını bir kamera şakası sandığını belirten Yılmaz, “Magazin basınında birçok yanlış haberler yapılmış, bazıları benim hakkımda ileri geri yazıyor. Alakası yok yazdıklarıyla benim. Ben ifade vermeye gelirken kamera şakası sanıyordum” dedi.

HERKES MÜSLÜMAN OLAMAZ

Basın açıklaması esnasında zafer işareti yapan Yılmaz “Herkes Müslüman’ım der ama herkes Müslüman olamaz” diyerek emniyetten ayrıldı.