BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,07
ALTIN 2.468,64
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Türkiye AŞKa geldi

Elif Şafak Tasavvuf eksenine oturttuğu yeni romanı “Aşk” ile en çok okunanlardaki yerini koruyor. İşte tam liste.

Abone ol


Konusu: Hayatlarımızın durgun gölünü dalgalandıran taş misali, yüzleşmek zorunda olduğumuz sıkıntılar, acılar… ve aşkın peşinde kat etmek zorunda olduğumuz zorlu yollar, ödediğimiz bedeller

[PAGE]



Konusu: Doğanın insana farklı zamanlarda farklı nimetler sunması; Allah'ın bizlere örnek ve yol göstermesi değil midir? Hiç düşündünüz mü, dut neden yaz mevsiminde yetişiyor? Dut, bir kış meyvesi de olabilirdi..."

[PAGE]






Konusu: Bu kez yazar, aşk'ın yanı sıra organ nakli konusuna da dokundurmuş kalemini. Yaşamla ölümün kıyasıya savaştığı yol ayrımında geçen çarpıcı bir öykü. Yanı başımızda yaşanıyormuşçasına gerçek...

[PAGE]





Konusu: Vedat Türkali, 5 yıl aradan sonra yazdığı bu romanında Türkiye'nin 70'li yıllarına ayna tutuyor. Üniversiteli, sol görüşlü bir gencin gözünden Türk siyasi tarihinin en çalkantılı dönemleri.

[PAGE]





Konusu: Stratejik araştırmalar uzmanı Prof. Dr. Ahmet Maranki ile Fizyoterapist, Biyoenerji uzmanı, Ekstrasens ve İgleroterapist Elmas Maranki çiftinin kaleme aldıkları kitaplarla başlayan Sağlıklı Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Süreci, kitlevi bir bilinçlenme hareketine dönüştü.

[PAGE]





Konusu: Bu kitapta Kuantum ile Kur'an arasındaki ortak noktalardan hareketle değişim ve bütünleşme için meditasyon çalışmaları da bulacaksınız.

[PAGE]




Konusu: Yasemin Soysal, Yüksek Lisans Tezi araştırması olarak zihnin beden üzerindeki etkilerini araştırmaya başladığında, insanların kolayca kilo vermelerini sağlayacak bir sistem geliştirebileceğini hayal bile etmiyordu. Fakat geliştirdiği yöntemi kilo problemi yaşayan yaklaşık 1000 kişi üzerinde denedi. Sonuçlar inanılmazdı!

[PAGE]






Konusu: Alacakaranlık Serisi'nin beklenen üçüncü kitabı: Tutulma...16 Ocak'ta vizyona girecek olan filminin afisiyle birlikte, sinemadan önce raflarda! Epsilon Yayınevi okurlarının heves ve ısrarla neredeyse her gün arayarak 'Ne zaman çıkacak?' diye sorduğu Tutulma çıktı!

[PAGE]





Konusu: Yapıtta, ailede, işyerinde baskıcı tavırlar açıklanırken, eşitler evinin oluşturulması için bireylere düşen sorumluluklar da anımsatılıyor.

[PAGE]

Konusu: 37 farklı dilde 40 milyondan fazla satan 'Alacakaranlık' Serisinin yazarı Stephenie Meyer'den serinin son kitabı Şafak Vakti…
Alacakaranlık efsanesinin heyecanla beklenen son kitabı, Şafak Vakti, milyonları büyüleyen bu romantik hikâyenin sırlarını ve gizemlerini aydınlatıyor.