BIST 10.479
DOLAR 32,26
EURO 34,91
ALTIN 2.422,63
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Türk işi papaz komedisi

Başrollerini Şafak Sezer'in oynadığı Kutsal Damaca filminin galası gerçekleşirildi...

Abone ol

"Kutsal Damacana" adlı komedi filminin galası önceki akşam İstinye Park AFM Sinemaları'nda yapıldı.

Başrollerini Şafak Sezer ve Eyşan Özhim'in oynadığı film, sahte bir papazın komik ve sihirli macerasını perdeye taşıyor. Toplum içinde zaman zaman karşımıza çıkan bazı batıl inançların esprili bir dille ele alındığı "Kutsal Damacana"nın senaryosunu Leman Kültür'den tanınan Ahmet Yılmaz kaleme aldı. Kamil Aydın'ın yönettiği filmin galasına Sonay Dikkaya-Ufuk Yıldırım, Esra Eron-Murat Aşık, Meral Kaplan, Niran Ünsal, Burcu Güneş, Tarık Mengüç, Fatih Akyel, Mirkelam, Ferhat Göçer gibi ünlü isimler katıldı.

Filmin setinde çok eğlendiğini ifade eden Eyşan Özhim, "Ben 21 yıldan beri bu piyasadayım, bir çok çekimde yer aldım. Ama hiçbirinde bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum. Filmi izlerken yanımda oturanların gülmekten gözünden yaş geldiğini gördüm. Biz insanların eğlenmesi için bu filmi yaptık" dedi.

Filmde papazı canlandıran Şafak Sezer ise, "Çok eğlenceli bir proje oldu. Bizim öyle büyük bir iddiamız yok. Tabii çok izlenmesi de hoşumuza gider. Filmde yer alan küfürlü diyaloglar gerektiği kadar. Adam şeytanla karşılaşıyor. 'Aaa şeytan ne güzel' diyecek hali yok. Tabi ilk olarak küfürlü bir karşılaması oluyor" diye konuştu.