BIST 10.319
DOLAR 32,22
EURO 34,71
ALTIN 2.451,08
HABER /  GÜNCEL

Türk bayraklı dansa soruşturma

Zafer Bayramı adı altında tangalı Rus kızlar, bayraklı tişörtlerle dans etti.

Abone ol

Antalya'nın Kemer ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları adı altında tangalı Rus kızlarının Türk bayraklı tişörtlerle dans ettiği gece kulüplerinin sahipleri hakkında "Bayrak Kanunu'na muhalefet"ten soruşturma açıldı.
Club İnferno'da, Zafer Bayramı köpük partisiyle kutlanırken, ellerindeki Türk bayraklarıyla yabancı turistler de 10. Yıl Marşı eşliğinde dans etti. Köpüklerin arasında, ellerinde dev bayraklarla sahneye çıkan kızları, gece boyunca seksi danslar sergiledi. Club Aura'da da tangalı Rus güzeller Türk bayraklı tişörtlerle 10. Yıl Marşı eşliğinde sabahın ilk ışıklarına kadar dans etti.

'Sadece kızları görüyorlar'

Kemer Kaymakamı Adem Yılmaz, konuya ilişkin haberleri gazetelerden okuyunca soruşturma açılması talimatını verdi. Polis, delil olarak gece kulüplerinde o gece çekilen görüntü ve fotoğrafları elde etmeye çalışıyor.
Club Aura'nın sahibi Adnan Şeker, konuya önyargılı yaklaşıldığını belirten Şeker, "O gece kulübün her yerini ay-yıldızlı bayraklarla donattık, kırmızı beyaza boyadık, ama insanlar sadece Rus kızlarını görüyorlar. Almanya, Hollanda, Norveç, Finlandiya, Fransa gibi ülkelerde futbol maçlarında bile bikinili kızlar ülkelerinin bayraklarıyla sahaya çıkıp dans şov yapıyor" dedi.
Antalya Valiliği'nin yaptığı açıklamada, "Milli bayramların kutlanmasında ve bayrağımızın kullanılmasında ulusal onur ve estetiğine uygun saygının her yerde ve her zaman gösterilmesi esastır" denildi.