BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,71
ALTIN 2.398,02
HABER /  GÜNCEL

Turistlerin final sevinci

Dünya Kupası Yarı Final maçında Brezilya’yı 7-1 gibi tarihi bir skorla yenerek finale yükselen Almanya, Antalya’nın Alanya ilçesinde t...

Abone ol

Dünya Kupası Yarı Final maçında Brezilya’yı 7-1 gibi tarihi bir skorla yenerek finale yükselen Almanya, Antalya’nın Alanya ilçesinde tatil yapan Alman turistleri sevince boğdu.
FIFA 2014 Dünya Kupası yarı final maçında Brezilya’yı kendi evinde 7-1 gibi tarihi bir skorla yenerek finale yükselen Almanya, Alanya’da tatil yapan Alman turistleri sevince boğdu. Tatilini Alanya’da geçiren Alman turistler, Almanya ile Brezilya arasında oynanan Dünya Kupası Yarı Final maçı için televizyon başına koştu. Karşılaşmayı restoranlarda izleyen Alman turistler, Almanya’nın Brezilya’yı 7-1 yenmesiyle final coşkusunu doyasıya yaşadı. İlçe merkezindeki Barbar Sokağı, İskele ve Bankalar Caddesi’ndeki kafe, bar ve restoranlara milli takımlarının maçını izlemeye gelen Alman turistler, ellerindeki bayrak ve giydikleri formalarla renkli görüntüler oluşturdu. Turistler, Almanya’nın art arda attığı gollerin ardından büyük sevinç yaşadı. Farklı galibiyetin ardından Almanya’nın finale yükselmesiyle Alman turistlerin coşkusu doruğa ulaştı.
(İHA)