BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Lüks cip böyle çalındı

Bahçelievler’de bir otomobil tamirhanesine girerek lüks cipi çalan hırsız, güvenlik kameralarına yakalandı. <br/>Edinilen bilgilere gö...

Abone ol

Bahçelievler’de bir otomobil tamirhanesine girerek lüks cipi çalan hırsız, güvenlik kameralarına yakalandı.
Edinilen bilgilere göre olay Bahçelievler’de bir otomobil tamirhanesinde meydana geldi. Yanında köpeği ile tamirhanenin önüne gelen hırsız, camın kırık olduğunu görünce harekete geçti. Yaklaşık 3 metrelik yükseklikteki cama tırmanan hırsız, atlayarak içeri girdi. Önce tamirhanede bulunan laptopu çalan hırsız, ardında da otomobil anahtarlarının bulunduğu dolaba yöneldi. Lüks bir cipin anahtarlarını alan zanlı, geldiği yöntemle tekrar tamirhaneden dışarı çıktı. Ardından lüks cipi çalıştıran hırsız, kayıplara karıştı.
Sabah işyerine geldiğinde lüks cipin çalınmış olduğunu farkeden işyeri sahibi Murat Cinkılıç, neye uğradığını şaşırdı. Aracın tamir işlemlerinin bitirilmesi ardından dükkanın dışına çektiklerini anlatan Cinkılıç, "Şahıs kırık camdan içeri giriyor, dolabın birinden laptopu, diğerinden ise lüks cipin anahtarını alıyor. Tekrar dışarı çıkıyor arabayı alıp kaçıp gidiyor. Sabah geldik baktık araba yok. Dolapta 7-8 aracın anahtarı vardı. Polise başvurduk. Hırsızların yakalanmasını istiyoruz. Araç müşterinin. Mağdur olduk. Cebimizde paramız yok arabanın parasını ödeyemiyoruz. Müşteri geliyor bize de sıkıntı oluyor. Yetkililerden yardım bekliyoruz" dedi.
Hırsızlık anı çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde bir kişi tamirhanenin önüne yanındaki köpekle birlikte geliyor. İşyerinin kırık camından faydalanıp tırmana hırsız, daha sonra içeri atlıyor. Hırsız bir süre sonra anahtarı alarak aynı yöntemle dışarı çıkıyor.
Olayla ilgili soruşturma başlatan hırsız, her yerde köpekli hırsızı arıyor.
(İHA)