BIST 10.250
DOLAR 32,28
EURO 34,79
ALTIN 2.406,49
HABER /  DÜNYA

Türel sözünü tuttu ve...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Menderes Türel Kırcami alanının ’’Kentsel Gelişme Alanı’’ olarak düzenlenmesi husus...

Abone ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Menderes Türel Kırcami alanının ’’Kentsel Gelişme Alanı’’ olarak düzenlenmesi hususunda verdiği sözü yerine getirdi.
Menderes Türel, Kırcami planlaması ile ilgili olarak, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin gereğini yerine getirdikten sonraki 2 ay içerisinde 1/100 binlik Çevre Düzeni Planının onaylanması ve Kamu Yararına Karar alınması için gereğini yapacağına dair söz vermişti. Konuyla ilgili açıklama yapan Antalya Milletvekili ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, ’’Keşke Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırcami Planlarını dört buçuk yıl geciktirmeden çok daha önce tamamlasaydı da bu kanayan sorunu önceden çözmüş olsaydık. Şimdi sırada Kamu Yararı Kararı’nın alınması var. Onu da birkaç hafta içerisinde alarak Büyükşehir Belediyesi’ne göndereceğiz’’ dedi. Yapılan planın günahıyla, sevabıyla Büyükşehir Belediyesi’ne ait olduğunu söyleyen Türel, halkın beklentilerine ve ihtiyacına cevap verecek bir plan umduklarını ve beklediklerini ancak, yüzde 70’lik zayiat oranıyla halkın beklentilerinin hüsrana uğradığını ifade etti.
Menderes Türel, buna rağmen halka vermiş oldukları sözü yerine getirmek suretiyle kendi üzerine düşen görevi eksiksiz yerine getirdiklerini ve şimdi sıranın halkın beklentilerine cevap verecek bir plan yapmak üzere Büyükşehir Belediyesi’ne geldiğini sözlerine ekledi.
(İHA)