BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

CHP’den Sarıgül sinyali

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün, önümüzdeki günlerde CHP’ye kaydolacağını söyledi. <br/>...

Abone ol

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün, önümüzdeki günlerde CHP’ye kaydolacağını söyledi.
İzmir’e bir düğüne katılmak için gelen ve tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda CHP İl Başkanı Ali Engin ve partililerle birlikte kahve için CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, uzun süredir CHP’ye geçip geçmeyeceği tartışma konusu olan Sarıgül’ün durumu ile ilgili konuştu. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün CHP’ye geçmesi için önemli görüşmeler yapıldığını belirten Keskin, "Kendisi başından beri CHP’ye sempati duyuyordu ve partinin kültürünü almış. Çalışmış, yerel yönetimlerde ciddi ve başarılı örnekler sergilemiş bu arkadaşımızın CHP’ye gelip partimizin mensubu olmasını arzuluyorduk. Öyle sanıyorum ki önümüzdeki günlerde Sarıgül CHP’ye kaydolacaktır. Parti Meclisi ve Merkez Yönetim Kurulu uygun görürse yerel seçimlere girecektir. Kendisi de başvurabilir. Başka formüller de üretilebilir. Hukuk kurallarının getirdi engeller aşılabilir. Önemli olan görüş ve anlayış birliğine varılması. O birlik sağlanmış durumda" diye konuştu.
(İHA)