BIST 9.800
DOLAR 32,58
EURO 35,05
ALTIN 2.458,84

Turan Arslan ve Taba Luxury Suites

Bu hafta sizlerle İstanbul’da yalnızca kuşların sesinin sessizliğe eşlik ettiği, kendiniz gibi konaklama yapabileceğiniz şehrin ortasında sessiz, dingin ve güven veren bir atmosferin ev sahibi yepyeni bir oteli paylaşacağım.

Merhabalar,

Bu hafta sizlerle İstanbul’da yalnızca kuşların sesinin sessizliğe eşlik ettiği, kendiniz gibi konaklama yapabileceğiniz şehrin ortasında sessiz, dingin ve güven veren bir atmosferin ev sahibi yepyeni bir oteli paylaşacağım.

  

On yılın hayaliydi gerçekleştirdi

Şimdi ki hayali ise 12 den 112 odaya yeni Taba Luxury’leri Türk turizmine kazandırmak

Turan Arslan,1965 Giresun Şebinkarahisar Kayadibi köyünde doğmuş ve o günlerden bu günlere özünü, köyünü hiç unutmamış. Aslında turizmde ilk olarak Şebinkarahisar Meryem Ana Manastırının Karadeniz’in yeni Sümela’sı olması için restorasyonundan tanıtımına kadar girişimci ruhuyla çalmadık kapı bırakmayıp bu bölgenin turizme kazandırılmasıyla öncelikle Karadeniz ve tüm ülkeye değer katacağını, binlerce turistin bölgeyi ziyaretle bölge ekonomisine ve Türk turizmine büyük katkıları olacağı inancıyla faaliyetlerde bulunmuş, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay başta olmak üzere Giresun Valisi Dursun Ali Şahin ve yerel yönetiminde hassasiyet ve projelendirme çabalarıyla bu proje önem kazanmış.

                      

Veren El Alan Elden Her zaman üstündür

İstihdam alanları oluşturabilmek, topluma faydalı gençler yetiştirmek bilgi ve deneyimlerini paylaşarak öğrenmek ve öğretmek, gelişmek ve geliştirmek,  üretici hedefleri ve hayallerinin peşinde koşan cesaretle risk almayı başaran ve yaptığı işi en mükemmel şekilde başaran bir kişilik Turan Arslan.

  

12-13 yaşlarında çorap satarak başlayan bir hayat öyküsü; zorluklar ve yokluklarla sınanan yıllar onu hiç yıldırmamış aksine azmetmiş, sabretmiş, çalışmış ve kazanmasını bilmiş. Tekstil, İnşaat ve otomotiv sektörlerinden sonra 8 aydır da turizmci iş adamı Turan Arslan olarak 2000 yılındaki hayali olan otel projesini İstanbul’da en çok sevdiği yer olan Gayrettepe’de Taba Luxury Suites oteli Türk turizmine kazandırarak hayata geçirdi.

  

Değişimin en az olduğu bir bölge burası Alper Bey, burada yaşayan insanlar en az 40 yıldır Gayrettepe’de ler İstanbul’un ortasında kafanız balon olmadan dinlenebileceğiniz, huzurlu ve güvenli bir yaşam alanı oluşturduk. Şehirde tatil anlayışı Taba Luxury Suites ile anlam kazanacak.  Merkezi konumlandırmamıza baktığınızda Nişantaşı, Beşiktaş, Mecidiyeköy, Taksim gibi İstanbul yaşamında iş dünyasının önemli noktalarına ortalama 3 km 10 dakika mesafe deyiz. Bu da İstanbul’a farklı amaçlarla gelen kişi ve ailelerine büyük bir avantaj salıyor. Taba’da amacım kesinlikle ticaret değildi Kişisel tatil deneyimlerimden yola çıkarak ben tatilde ne isterim sorusunun yanıtlarını aradım. Otel misafirliğimde çok problemliyimdir.

  

Şiit! Hey pardon bakar mısınız! Gibi ifadeleri kullanmak istemem.  Gözü ile beni rahatsız etmeden takip eden, almak istediği hizmeti en iyi şekilde bana sunabilecek bir ekip ile otelcilik anlayışını beklerim. Örneğin: çok odalı büyük oteller, tatil köylerinin bana ve aileme göre uygun olmadığını, bizim tatil anlayışımızla uyuşmadığını birçok kez deneyimledim.

  

Büyük bir otelde, havlu mu bizi güneşlendirecek? diyecek hale geldim yine başka bir şehir otelinde ise soğutmayan klimalar yüzünden otel yöneticileri ile sorun yaşamak zorunda kaldım. Bu gibi birçok örneği sizinle paylaşabilirim. Bir otel misafiri bizden ne isteyecek çok iyi deneyimledim dedi. Bende sordum Turan Arslan’a peki siz neler sunacaksınız Taba Luxury’de; Öncelikle 365 gün otel hizmetini en özel, en hassas, en hızlı şekliyle yaşatacağız. Misafirlerimize keyfiyetten rötar yaptırmak istiyoruz İstanbul’da. Takdir edilecek bir otel anlayışı benim için her şey den daha değerli. Alan kaybettim, kazanç kaybederim ama misafirimi memnun ederim.

  

Neden bu kadar pahalı ürünler kullandınız Taba Luxury’de

Ucuz mal kullanacaksam hiç yapmam, en iyisi olsun. Yeterlilik kavramı değil mükemmeliyet olsun İstanbul gibi dünyanın gözdesi bir şehre yakışan bir otel olsun istedim. Konaklama sektöründe en iyi hizmeti sunmak için hiçbir masraftan çekinmedim.

  

2000 yıllarında bir gün gelecek artık otel odalarından sıkılacak insanlar. Ev oteller, residence oteller fark üretecek ve tercih edilecek diye düşündüm ve bu doğrultuda alan ve kazanç kaybı pahasına 80 m2lik 2+1 suitlerden oluşan presidential suites, başta olmak üzere superior suites, executive suites ve deluxe suites

  

İçerisinde VIP masaj odaları, sauna, hamam, buhar odası, havuz, fitness odası olan dakikada alınacak keyiftir butik hizmet anlayışıyla Taba Luxury Suites oteli misafirlerimizin beğenisine sunuyoruz. Bizi en iyi bir vesile ile otelimizde kalan misafirlerimizin anlatacağına ve çevresine tavsiye edeceğine inanıyoruz.

  

Benim Gözümde Taba Luxury Suites

Doldur boşalt, küçük odalara sıkıştırılmış bir otelcilik anlayışının çok ötesinde hem ofis, hem ev, hem kaliteli konforlu bir konaklama anlayışıyla uçların düşünüldüğü, en ince ayrıntıların uygulanıldığı, insan keyfiyetinin ve özleminin hayal edildiği bir sanatçı gibi düşünülmüş, kişiye özel dokunuşları olan bir otel olmuş.

  

Her karesinde sıcaklık katılmış özel dokunuşlar bir yerde tablolarla canlanmış, diğer yandan kullanılan tik ağacından Hollanda’dan gelen sandalyelere, Fransa’dan gelen masalara, girişinden odalarında kullanılan jakuzilerine, yataklarına varana dek her şey ince elenip sık dokunmuş. 

  

Güne iyi başlamanız için kaliteli bir uyku, iyi bir kahvaltı ve tebessüm eden yüzler için Turan Arslan’ın tüm tasarımını kendisinin yaptığı bu otelin İstanbul’a ve Türk turizmine renk katacağına inanıyorum. Ben gittim, gördüm, kaldım sizde yolunuz İstanbul’a düşerse ya da İstanbul’da iseniz bu oteli deneyin derim.  

Taba Luxury Suites Otel Nerede

İstanbul'un ortasında lüksün ve konforun yeni mekanı Taba

Luxury Suites Hotel İstanbul'da ki konaklama adresiniz olacak.

Cemil Aslan Güder Caddesi Elifoğlu Sokak No:1 Gayrettepe/İstanbul

İletişim Numarası: 0212 999 11 33

Yönetim Kurulu Üyesi Tuğba Arslan’a iyi bir ev sahibesi olduğu için Teşekkür ederek tekrar görüşmek üzere veda ediyorum.

Tatil tadında kalın.