BIST 10.557
DOLAR 32,20
EURO 35,15
ALTIN 2.428,61
HABER /  MAGAZİN

Turacı'nın eşi ne kadar tazminat istedi?

Önder Turacı'ya milyonluk boşanma davası açan eşi Ayşe Dudu, eşinin kendisinden bekaret raporu istedikten sonra nikah kıydığını iddia etti

Abone ol

Futbolcu Önder Turacı'yla 6 ay önce evlenen 2010 Brüksel Güzeli eşi Ayşe Dudu Turacı (Özdemir), "şiddetli geçimsizlik" nedeniyle boşanma davası açtı.

Eşinin kendisine fiziki şiddet uyguladığını iddia eden manken, "Psikolojim bozuldu" diyerek 250 bin lira maddi, 1 milyon manevi tazminat talep etti.

Ayşe Dudu Turacı dava dilekçesinde "Bir haftada evlilik teklifi bulundu. Ama bekâret raporu istedi. Raporu aldıktan sonra imam nikâhı kıyıldı" dedi. Önder Turacı'nın kendisine fiziki şiddet uyguladığını ve aldattığını iddia eden Ayşe Dudu Turacı "Aşırı alkollü olduğu bir gün Suadiye Otel'e gittik. Beni otel odasında saatlerce dövdü. Daha sonra da dayak olayını birine söylersem bana iftira atarak rezil edeceğini söyledi. Daha sonra kendisini affettirmek için bana Kurtköy'de daire aldı. Ancak beni kandırarak notere giderek evlilik sözleşmesi imzalattı" iddiasında bulundu.

Dilekçesinde son olarak, evliliğini kurtarmak için Önder Turacı'nın annesini aradığını ancak, annesinin "Seni istemiyoruz. Bırak yakamızı" dediğini anlatan Ayşe Dudu Turacı, "Psikolojimi bozdular" diyerek 250 bin lira maddi, 1 milyon lira da manevi tazminat talep etti. Futbolcu Önder Turacı'nın eşinin iddialarına cevap dilekçesi göndermesi bekleniyor.