BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Golleri Mavi Marmara'ya armağan ettiler

9 Türk vatandaşının şehit edildiği Mavi Marmara saldırısının rövanşı yeşil sahada 5-1'lik galibiyetle alındı

Abone ol

Türkiye-İsrail krizinin gölgesinde yapılan Beşiktaş-Maccabi Tel Aviv maçında zafer Türkiye'nin oldu. İsrail takımını farklı skorla yenip evine yollayan siyah beyazlı takım Türkiye'ye bayram yaşattı.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Mete Düren, Beşiktaş takımının İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv'e attığı golleri, Gazze'ye yardım götüren Mavi Marmara gemisinde İsrail askerleri tarafından öldürülenlere hediye etti.

RUHLARI ŞAD OLSUN

Rakipleri karşısında, ''Bol gollü güzel bir galibiyet'' aldıklarını aktaran Düren, ''Golleri de Mavi Marmara şehitlerinin ailelerine armağan etmek istiyoruz. Onların da ruhları şad olsun'' diyerek sözlerini tamamladı.

OLAY ÇIKMADIĞI İÇİN TARAFTARA TEŞEKKÜR

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, Maccabi Tel Aviv ile yaptıkları maçta siyasi konjonktürden etkilenmedikleri için siyah-beyazlı taraffarlara teşekkür etti.

''ALMEİDA'NIN SAKATLIĞI PLANLARI BOZMUŞ OLABİLİR''

Macabi Tel Aviv karşısında 2 gol atan ancak sakatlanarak mücadeleyi tamamlayamayan Hugo Almeida'nın sakatlığının 3 hafta sürebileceğini duyuran Mete Düren, ''Almeida'nın sakatlığının aşağı yukarı 3 hafta sürebileceğini düşünebiliriz. Tabii formda bir Almeida'nın sakatlığı planları bozmuş olabilir. Maç sonrasındaki görüntülerden ve biraz önce sağlık ekibimizle yaptığımız görüşmelerde 3. derece bir yırtığı olduğunu söyleyebiliriz. bu da ortalama 3 hafta süre eder. Eskiden 3 hafta deyince 3 veya 4 maç demekti bu. Yeni fikstüre göre 3 hafta denilince 8-10 maç olabiliyor. Dolayısıyla teknik heyetin de programı oldukça bu konuda şaşabilir'' ifadelerini kullandı.