BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,78
ALTIN 2.428,00
HABER /  SPOR

Tuncayın Fenerbahçe aşkı

Tuncay Fenerbahçe'den ayrıldı ama yüreği hala Fenerbahçe ile birlikte...

Abone ol

Fenerbahçe’den İngiltere’nin Middlesbrough takımına transfer olan Tuncay Şanlı, yeni takımının Avusturya’daki kampına bugün geç saatlerde katıldı.

Avusturya’nın Bad Waltersdorf kentinde kamp yapan İngiliz ekibinin yeni transferi Tuncay Şanlı, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Middlesbrough’a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Tuncay, "Burada çok çalışarak başarılı olmak istiyorum. Herkesin benden bir beklentisi var. Hocam beni havalimanında karşıladı. Kısa bir süre sohbet ettik. Kendisi bana düşüncelerini söyledi. Eğer şu anda mutlu gözüküyorsam, bunun sebeplerinden biri hocamın bu davranışıdır. Onun isteklerini ve düşüncelerini sahaya yansıtmak durumundayım. Profesyonellik içinde duygulara yer yok. Ben buraya Türkiye’yi temsil etmek için geldim. Başarılı olmak için geldim. Yeteneklerimin bilincindeyim. Ama en önemlisi kalbimle oynuyorum. Buna bir de Fenerbahçeliliğimi yansıttığım zaman büyük bir avantaj elde ediyorum. Yüreğimle oynamayı seviyorum. Bunlar bir araya gelince farklı bir Tuncay oluyor" diye konuştu.

Fenerbahçe’nin iyi bir kadro kurduğunu ve iyi bir hocası olduğunu da belirten milli futbolcu, "Fenerbahçe başarılı olacak. Artık dışarıdan Fenerbahçe’ye destek vereceğim. Fenerbahçe sevgisi bende hiç bitmez. Fenerbahçeli Tuncay olarak kalacağım. Üstümden yalnızca formayı çıkardım. Herkes bunu böyle bilsin" dedi.