BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,73
ALTIN 2.425,70
HABER /  MAGAZİN

Sıkı dostları siyaset ayırdı

Sıkı dost olan Yağmurdereli ve Tatlıses'in arasına siyaset girdi. Neler dediler neler...

Abone ol

GP İstanbul Milletvekili adayı türkücü İbrahim Tatlıses, AKP milletvekili adayı yapımcı Osman Yağmurdereli ile artık görüşmeyeceğini söyledi. Yirmi yıllık dostluklarıyla sanat dünyasının en yakın isimlerinden sayılan ikilinin arasını bozan politik rekabet fitilini ilk olarak Yağmurdereli ateşledi.

Tatlıses’in milletvekili olamayacağını ancak kendisinin seçilmesinin garanti olduğunu söyleyen Yağmurdereli, Tatlıses’e medya aracılığıyla “Ne işin var senin Genç Parti’de” dedi. Bunun üzerine önceki akşam TV8 ekranlarında yayınlanan “Söz Konusu” adlı, seçim öncesi siyasetin nabzını tutan programına katılan türkücü Tatlıses, yeni rakibi eski dostu Yağmurdereli’ye yüklendi.

Tatlıses, kendisine “Ne işin var senin Genç Parti’de? Benim seçilmem garanti. Sonra sen bana “Sayın vekilim”, ben sana ‘İbo diyeceğim” diyen Yağmurdereli’yi topa tuttu.

Yağmurdereli’ye meydan okudu

Tatlıses, “Osman Yağmurdereli benim milletvekilliğim hakkında konuşmalar yapıyormuş. Bunu sitelerde okuyorum. Onunla olan dostluğum bitmiştir. Bundan sonra asla konuşmayacağım. Öyle birini tanımıyorum” dedi.

Tatlıses, Osman Yağmurdereli’ye meydan okumayı da ihmal etmeyerek, “Kendisi daha düne kadar AKP hakkında atıp tutuyordu. Şimdi aynı partiden aday. Ama seçimler yakın. Kim ak kim kara seçimden sonra görüşeceğiz” dedi.