BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,62
ALTIN 2.412,41
HABER /  SPOR

Tümer Metin mi, Tuncay Şanlı mı?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Tümer ile Tuncay arasında tercih yapmakta zorlanıyor.

Abone ol

Fenerbahçe'de teknik patron Zico, Kezman ile Deivid'in transferiyle 4 haftadır ilk 11'de giydikleri formaları tehlikeye giren Tümer Metin - Tuncay Şanlı ikilisinden hangisini yedeğe çekeceğine karar veremiyor.
Yedek soyunduracağı ismi küstürmek istemeyen Brezilyalı hoca, Tümer ve Tuncay'la görüşme yaparak kararına anlayış göstermelerini isteyecek. Milli Takım'dan dün dönen iki futbolcusuyla baş başa görüşecek olan Zico'nun, Fenerbahçe'nin başarısı için el ele vermek zorunda olduklarını ifade edeceği bildirildi.
Tecrübeli teknik adam, görüşmede Antalyaspor'a karşı hangi oyuncuyu ilk 11'de sahaya süreceğine bugün yapılacak son taktik çalışmanın ardından karar vereceğini bildirecek.

Önder Turacı dönüyor
Forvet hattında Kezman - Deivid ikilisine görev verecek olan Teknik Direktör Zico'nun, Tümer ile Tuncay'dan, alacağı karara saygı göstermelerini de isteyeceği vurgulandı.
Bu arada sarı - lacivertli takımın, Sakaryaspor'a mağlup olduğu maçta yedek bekleyen Önder Turacı bir haftalık aradan sonra formasına kavuşuyor. Zico'nun, antrenmanlardaki performansından memnun kaldığı Önder'e yarın akşam savunmanın sağ kanadında görev vereceği belirtildi.
Öte yandan Zico, frikik atışlarını Alex ve Kezman'ın kullanmasına karar verdi. Tecrübeli hoca, sağ ayaklı olan Kezman'dan ceza sahası sol tarafından kazanılan serbest atışları doğrudan kaleye kullanmasını istedi.