BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Tülünden Bahçeköye ziyaret

Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün, yönetim şekli beldeden mahalle statüsüne dönüşen Bahçeköy’ü ziyaret etti.

Abone ol

Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün, yönetim şekli beldeden mahalle statüsüne dönüşen Bahçeköy’ü ziyaret ederek, devam eden ve yapılması düşünülen belediye hizmetleri konusunda Belediye Başkanı Mustafa Başaran’la görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Tülün, ziyareti sırasında Sarıyer’de 4 yerde hizmet verip, 5’incisi de yakında Cumhuriyet Mahallesi’nde açılacak olan BİGEV’lerden bir tane de Bahçeköy’de açmak istediğini belirtip, bu amaçla Başaran’dan bir yer bulmasını istedi.

Göreve yeni başlayan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Özdemir’in de katıldığı ziyaret sırasında Bahçeköy’de yapımına başlanan ve yıl sonuna kadar bitirilmesi planlanan yol çalışmasını denetleyen Tülün, yolun sağlamlığına dikkat edilmesi konusunda görevlilere uyarıda bulundu.

Bahçeköy Belediyesi tarafından yaptırılan ve kaba inşaatı tamamlanan hizmet binasını da gezen Tülün, burada yapılması gerekenler konusunda düşüncelerini bildirdi. Tülün ve beraberindekiler gezi ve inceleme sırasında Bahçeköy’de yaşayan vatandaşlarla da görüşüp, sohbet ederek, Bahçeköy’e yatırımlarla ilgili fikirlerini aldı.

Başkan Tülün gezi ile ilgili yaptığı açıklamada ise Bahçeköy Belediyesi’nden hiçbir zaman ilgilerini esirgemediklerini belirterek, “Bahçeköy’ün ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Zaten hukuki gelişmelerden dolayı da önümüzdeki nisan ayından itibaren Bahçeköy’ün hukuken ve siyaseten sorumluluğu bize geçecek. Dolayısıyla öteden beri yaptığımız işbirliğini, Belediye Başkanı Mustafa Başaran ile birlikte değerlendirmek için buradayız. Bundan sonra da yine neler yapabiliriz, yapmayı kararlaştırdığımız işlerin hangi aşamasındayız, bütün bunları değerlendirdik” dedi.