BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,92
ALTIN 2.438,45
HABER /  GÜNCEL

Tuhaf bir zincir takma görüntüsü

İstanbul'da etkili olan kar yağışı ilginç görüntüleri de ortaya çıkardı. Zincirsiz trafiğe çıkan bazı sürücüler yolda araçlarına zincir taktı.

Abone ol

Başakşehir'de trafiğe zincirsiz çıkan bir erkek sürücünin elleri cebinde yanındaki bayana zincir taktırması dikkat çekti.

İlginç olay Başakşehir Bayramtepe Mahallesi'nde yaşandı. Trafiğe zincirsiz çıkan sürücü kayganlaşan yolda ilerlemeyince aracını yol kenarına çekip zincir takmaya çalıştı. Zinciri takmada başarısız olan erkek sürücü, yanındaki bayandan yardım istedi. Kolları sıvayan bayan ise araca zincir takmayı başardı.

Kara hazırlıksız yakalandığını, zincir takmasını bilmediğini belirten sürücü, "Yol durumu çok kötü, her yer kapalı." demekle yetindi.

Zinciri takmakla meşgul olan bayan ise yaşanan ilginç manzaraya 'Zinciri takamıyorum yardım edebilir misiniz' diye kendisinden yardım istendiğini belirterek duruma açıklık getirdi. Ortaya çıkan tablonun çok dikkat çektiğini farkeden bayan, yanındaki erkeğe, "Yanımda öyle duruyorsun zinciri bayana taktırıyor diyecekler yardım etsene" diyerek uyarmaktan da kendini alamadı. Bu uyarı karşısında erkek de "Olur mu öyle şey" diyerek tekere zincir takmaya yardım etti.