BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,94
ALTIN 2.440,72
HABER /  MAGAZİN

Tuğba Özay'ın Survivor'dan elenir elenmez yaptığına bakın!

Survivor'dan elenen Tuğba Özay Türkiye'ye döndü. Özay'ın Survivor hakkındaki düşüncelerini açıklaması beklerken Dominik'ten döner dönmez bakın ne yaptı.

Abone ol

Survivor'da kim elendi sorusu dün akşam eleme konseyinde yanıt buldu. Ünlüler SMS oylama sonucuna göre en düşük oyu alan Tuğba Özay, birlşeme partisine ramak kala elenen isim oldu.

Elendikten sonra Survivor ve takım arkadaşları hakkında yeni açıklamalar yapması beklenen Tuğba özay'ın paylaşımı şaşırttı.

"BİR KADININ ASLA HAYIR DİYEMEYECEĞİ ŞEYİ YEMEM GEREK"

Adadan ayrılır ayrılmaz herkes onun ne gibi bir açıklama yapacağını beklerken o sosyal medya hesabından adada en çok özlemini çektiği şeyi gerçekleştirirken çekilmiş bir karesini paylaştı. Çikolata yerken çekilmiş bir kare paylaşan Özay, fotoğrafın altına "Canlarım, bir tanecik sevenlerim, dostlarım, tubistlerim, harika yüreklerim, konuşacağımız çok şey var. Hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Ama şimdi bir kadının asla hayır diyemeyeceği şeyi yemem gerek. Nedir? Çikolata…" notunu düştü.

TUĞBA ÖZAY ELENİNCE NE DEDİ?

Ağlayarak konuşan Tuğba Özay elenmesiyle ilgili şunları söyledi;

-"Buradaki yarış kadar buradaki duruş da önemliydi. Umarım ülkeme dönünce sokaktaki insanlar bana şunun hakkında şöyle dedikodus yapmasaydınız demezler. Benim için en önemli şey bunun söylenmeyecek olması. Sadece burda yaşanıyor sanıyoruz bazı şeyleri. Ne olursa olsun değerlerimize kendimize sahip çıkalım. "

ACUN ILICALI TUĞBA ÖZAY İÇİN NE DEDİ?

'Çok az yarışmacıya söylediğim şeyi sana söyleyeceğim' diyen Acun Ilıcalı ise Tuğba Özay hakkında şunları söyledi;

-'Çok insanın gönlünü kazandın. Seni tanımayan bir çok insan seni tanıdı. buna ben de dahilim. Bence örnek yarışmacılardan biri oldun nezaketinden hiç taviz vermedin'.