BIST 10.195
DOLAR 32,27
EURO 34,96
ALTIN 2.443,14
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

TTNET'ten Facebook müjdesi

TTNET'in dijital müzik platformu TTNET Müzik'in 3 milyon şarkıya yaklaşan içeriği Facebook kullanıcılarıyla buluşacak

Abone ol

 Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, bu işbirliğiyle birlikte TTNET Müzik, Facebook'un Türkiye'deki müzik içeriğini sağlayan ilk iş ortağı oldu. Müzikseverler bundan böyle TTNET Müzik'teki en yeni şarkı ve albümleri Facebook üzerinden dinleyebilecek, paylaşabilecek ve yorum yapabilecek.

Müzikseverler bu uygulamaya, TTNET Müzik web sitesi üzerinden Facebook hesaplarına giriş yaparak ulaşabiliyor ücretsiz üyeliklerini tamamlayınca dinledikleri şarkıları ve albümleri, hatta listeleri arkadaşlarıyla paylaşılabilecek. Tüm paylaşımlar kullanıcıların Facebook sayfasında da yer alacak. ''facebook.com/music'' adresi üzerinden ise tüm kullanıcılar arkadaşlarının dinlediği yerli ve yabancı albümleri, şarkıları görebilecek, kişisel listeleri paylaşıp, dinleyebilecek ve önerilen yeni, popüler müzikleri keşfedebilecek.

Facebook ile işbirliği projesinin Türkiye'den ilk defa Facebook üzerinden ''rich blok'' ilan yayını ile yapılacağına dikkati çeken TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak, şunları kaydetti:

''Böylece Facebook'un tüm alanlarında yüksek trafik yaratarak, en yüksek erişime ulaşmayı sağlamayı amaçlıyoruz. Ayrıca Facebook kullanıcılarına her alanda erişip, Facebook ortaklığı ile TTNET Müzik'ten şarkı dinlemelerini sağlayacağız.''