BIST 10.644
DOLAR 32,26
EURO 35,11
ALTIN 2.496,63
HABER /  GÜNCEL

TT Arena'yı böyle dolduracaklar

Türk Telekom Arena'yı doldurmak için dünya yıldızlarını transfer etmeye kararlı olan başkan Ünal Aysal bakın kime talip!

Abone ol

Atletico Madrid'in yıldızı Forlan'ı bir türlü ikna edemeyince yeni isimlere yönelen ve bu amaçla Brezilya'ya çıkarma yapan Galatasaray'ın gizli hedefinin Ronaldinho olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre,Türk Telekom Arena'yı doldurmak için dünya yıldızlarını transfer etmeye kararlı olan başkan Ünal Aysal, Brezilya'ya giden yönetici Sedat Doğan, Bülent Tulun ve Tugay Kerimoğlu'na, Ronaldinho konusunda önemli talimatlar verdi. Aysal'ın, transfer listesindeki isimlerden biri olan Fabiano'dan çok Ronaldinho'yu takımda görmek istediği belirtildi.Bu talimat üzerine Doğan, Tulun ve Kerimoğlu'nun Flamengo kulübüyle temasa geçip Ronaldinho'nun durumunu sordukları öğrenildi.

Brezilyalı gazeteciler, yeniden Avrupa'ya dönmek isteyen 31 yaşındaki golcünün Galatasaray'a sıcak bakabileceğini belirtirken, Flamengo'nun da bu futbolcuyu satabileceğini, ancak yöneticilerin taraftar tepkisinden çekindiğini vurguluyor. Öte yandan Fabiano için Sao Paulo kulübüyle de temaslarda bulunan Bülent Tulun, Sedat Doğan ve Tugay Kerimoğlu'nun Brezilya'dan Arjantin'e geçerek transfer görüşmeleri yapacakları kaydedildi.