BIST 10.159
DOLAR 32,18
EURO 35,06
ALTIN 2.471,92
HABER /  GÜNCEL

(TS) Lazio Trabzonspor maçı canlı izle - 12 Aralık 2013

İnternetspor Canlı Anlatım Servisi, Trabzonspor Lazio maçının canlı yayını, Trabzonspor Lazio maçı saat kaçta?, Trabzonspor Lazio maçı hangi kanalda?

Abone ol

Lazio Trabzonspor maçı canlı izle linki haberimizde mevcuttur. Lazio Trabzon maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda tüm detaylar haberimizde mevcuttur.  
 
LAZİO-TRABZONSPOR MAÇININ CANLI YAYINI
 
İtalya'nın Roma şehrindeki Olimpico Stadyumu'nda TSİ 22.05'te başlayacak karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonu'ndan Clement Turpin yönetecek. Turpin'in yardımcılıklarını Frédéric Cano ve Nicolas Danos yapacak.

Stephan Luzi'nin dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Nicolas Rainville ve Benoit Bastien olacak.

Karşılaşmayı NTV ekranlarından naklen yayınlayabili İnternetspor Canlı Anlatım Servisi ile anbean takip edebileceksiniz.

İKİNCİ MAÇTA NELER OLDU?
 
Avrupa Ligi J Grubu'ndaki ikinci maçında İtalyan devi Lazio ile 3-3 berabere kaldı. Bordo-mavili temsilcimiz, Avni Aker Stadı'nda Lazio 'yu ağırladı. Trabzonspor , 12'de Yusuf, 22'de Adrian'ın attığı gollerle 2-0 öne geçti. Onazi, 29'da farkı 1'e indirdi. Henrique, 34'te farkı tekrar 2'ye çıkardı. Lazio, 61. dakikada oyuna dahil olan Floccari'nin 83 ve 85. dakikalarda attığı gollerle beraberliği sağladı. Karşılaşma 3-3 sona erdi. İki takım da bu sonuçla 4 puana ulaştı.  

Trabzonspor-Lazio maçından notlar
UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda sahasında İtalya'nın Lazio takımını konuk eden Trabzonspor'da teknik direktör, geçen hafta ligdeki Torku Konyaspor maçından farklı olarak Gustavo Colman'ı sahaya sürerek tek oyuncu değişikliği yaptı. Grupta Apollon Limassol ile yapılan ilk maçın devre arasında sakatlanan ve daha sonra ligdeki Kayserispor ve Torku Konyaspor maçında takımdaki yerini alamayan Arjantinli oyuncu, Lazio maçıyla tekrar formasına kavuştu. Arjantinli oyuncunun forma giymesiyle Aykut Akgün yedek kulübesinde kendine yer buldu. Akçay, geçen hafta yedek soyundurduğu oyunculardan sakatlığı bulunan Soner Aydoğdu'nun yanı sıra Zeki Yavru ve Caner Osmanpaşa'yı kadroya almadı. 

19 yıl sonra karşılaştılar
Trabzonspor ile Lazio, 19 sezon sonra yeniden karşı karşıya geldi. Bordo-mavililer, 1994-1995 sezonunda UEFA Kupası 3. turunda karşılaştığı Lazio'ya ilk maçta sahasında 2-1, deplasmanda aynı sonuçla yenilerek kupaya veda etmişti. O dönemde Trabzonspor'un gollerini atan Hami Mandıralı yardımcı antrenör olarak bu maçta yedek kulübesinde yer alırken, Ünal Karaman da Futbol Genel Direktörü olarak maçı izledi. Trabzonspor maçı öncesi Lazio'da Miroslav Klose, Abdoulay Konko, Stefen Radu, Diego Novaretti gibi oyuncular forma giyemedi.

TRABZONSPOR-LAZİO
STAT: Avni Aker Stadı
HAKEM: Martin Hansson
SAAT: 20.00
YAYIN: NTV 

SPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN