BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

TRT’deki sözleşmeli personele kadro müjdesi

Birlik Haber Sen Genel Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, TRT’de sözleşmeli çalışanların kadroya alınacak olmasına ilişkin, “TRT’de yetkili sendika o...

Abone ol

Birlik Haber Sen Genel Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, TRT’de sözleşmeli çalışanların kadroya alınacak olmasına ilişkin, “TRT’de yetkili sendika olduktan sonra ilk icraatımız bu müjdeli çalışma olmuştur. Bize güvenen üyelerimizi hiçbir zaman mahcup etmedik ve etmeyeceğiz” dedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın salı günü sözleşmeli personele ilişkin kadro açıklamasında TRT’deki sözleşmeli personelin yer almaması üzerine Memur Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Birlik Haber Sen Genel Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ve Birlik Haber Sen TRT Şube Başkanı Yakup Özmen çeşitli girişimlerde bulundu. Bu çerçevede Ahmet Gündoğdu, Şinasi Gülcüoğlu ve TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin’in konuyu iletmeleri üzerine Başbakan Erdoğan’ın verdiği talimatla TRT’deki sözleşmeliler de listeye eklendi. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Birlik Haber Sen Genel Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, “TRT’de yetkili sendika olduktan sonra ilk icraatımız bu müjdeli çalışma olmuştur. Bize güvenen üyelerimizi hiçbir zaman mahcup etmedik ve etmeyeceğiz. Kazanımlarımızın devam etmesi için gece gündüz çalışıyoruz. Başta Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakan Yardımcımız Sayın Bülent Arınç, Çalışma Bakanımız Sayın Faruk Çelik ve her zaman bu çalışmalarda bize öncülük eden TRT Genel Müdürü Sayın İbrahim Şahin’e teşekkürlerimi bir borç biliyorum” dedi.
Birlik Haber Sen TRT Şube Başkanı Yakup Özmen ise, “Sözleşmeli personelimiz gece gündüz bin bir fedakarlık içinde düşük ücretle ve sabırla görevini her zaman yerine getirmiştir. Genel Başkanımız Sayın Şinasi Gülcüoğlu’nun her zaman olduğu gibi, bu konunun çözümünde de gönülden desteğini hep yanımızda hissettik. Bu destekle yapılan çalışmaların bugün meyvesini almak bize büyük bir güç vermiştir. Her zaman söylediğimiz gibi arkadaşlarımız bunu çoktan hak etmişlerdi. Daha iyi kazanımlar için herkesi Birlik Haber Sen çatısı altında toplanmaya davet ediyorum. TRT’de yetkili sendika olarak yaptığımız çalışmalarda ve bu sürecin tamamlanmasında olağanüstü gayret gösteren Genel Müdür Sayın İbrahim Şahin’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.
(İHA)