BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,61
ALTIN 2.387,87
HABER /  GÜNCEL

TRT sanatçısını öldüren araç kayıp

Bir otomobilin çarpıp kaçtığı TRT sanatçısının beyin ölümü gerçekleşti. Ama araç hala bulunamadı.

Abone ol

ANKARA'da bir otomobilin çarptığı TRT Türk Halk Müziği sanatçısı 35 yaşındaki Sevinç Sarı'nın beyin ölümü gerçekleşti.

TRT Halk Müziği Sanatçısı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaşam Merkezi Türk Halk ve Sanat Müziği Korusu Şefi olan Sevinç Sarı'ya 22 Ocak cuma günü Yenimahalle İlçesi Batıkent semtinde yolun karşısına geçerken saat 20.00 sıralarında plakası alınamayan bir otomobil çarpıp kaçtı.
Sarı kaldırıldığı Numune Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde 9 gündür yaşam destek ünitesine bağlı olarak yaşarken dün saat 17.00 sıralarında beyin ölümü gerçekleşti.

Sarı ailesi, beyin ölümü gerçekleşen kızlarının organ nakli ve Yaşam destek ünitesine bağlı olan fişini çekme taleplerine sıcak bakmadı. Gözü yaşlı anne Sevim Sarı, kızının üzerinden gözlerini ayırmazken, “Bir umuttur beklemek istiyoruz. ‘Allah'tan umut kesilmez” diyerek bekleyeceklerini söyledi.

Baba Lütfi Sarı kızının yaşamı boyunca insanların yardımına koştuğunu belirtirken, “Büyükşehir Belediyesi yaşam merkezindeki insanlara da hep yardımcı oldu. Ancak kazanın olduğunu gören onlarca kişinin içinden biri dışında kimse Allah rızası için polise gidip bilgi vermedi. 10 gündür ne çektiğimizi bir Allah bilir. Devletimizden kızıma çarparak kaçan vicdansızın biran önce yakalanmasını bekliyoruz” diye konuştu