BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.425,56
HABER /  GÜNCEL

Trilyonluk kadına kezzap

3.5 milyon YTL serveti olan 70 yaşındaki Gülten Fil, yüzüne atılan kezzapla öldürüldü.

Abone ol

İzmir’in Urla İlçesi’nde geçen hafta pazar gecesi evlatlık edinmek için mahkemeye başvurduğu kiracısı Mesut Gökçe’yle gezmeye çıkan Gülten Fil, Çarşı Cami tuvaletine girdi. Fil, tuvalete girdikten kısa süre sonra acı içinde bağırarak dışarıya çıktı. Yan kabinde bulunan Mesut Gökçe, yüzüne kimyasal bir madde atılan Gülten Fil’i hemen hastaneye kaldırdı. Ancak Fil, bir hafta süren yaşam savaşını cumartesi akşamı kaybetti.

Polis, kimyasal maddenin yüzüne gelmesinden dolayı konuşamayan yaşlı kadının, el yazısıyla isimlerini yazarak suçladığı yeğeni Feylan Akkaya ve eşi Ertur Akkaya’yı gözaltına aldı. Mesut Gökçe de gözaltına alındı. Sorgularında suçlamaları kabul etmeyen zanlılardan Akaya çifti, savcıya verdikleri ifadenin ardından serbest bırakıldı.

Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopside Gülten Fil’in yüzüne ve bacaklarına atılan kimyasal maddenin kezzap olduğu ortaya çıktı. Gülten Fil’in yüzüne atılan kezzabın bir miktarını yuttuğu, bunun yarattığı enfeksiyondan da hayatını kaybettiği belirlendi. Yakınlarının ifadesine göre Gülten Fil’in çeşitli bankalarda 1.5 milyon YTL nakit parası, Urla’da 12 dükkan, 2 katlı ev, Yeşilyurt semtinde 2 daire, Bademler ve Çeşmealtı’nda ise arazileri bulunuyor.