BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,80
ALTIN 2.396,17
HABER /  SPOR

Ulusoya buz gibi mesaj

Alkmaar maçını izlemek isteyen Ulusoy'a Fenerbahçe Kulübü'nden gelme motivasyonumuzu bozacaksın mesajı..

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un, UEFA Kupası'ndaki AZ Alkmaar maçını izlemek için Şükrü Saracoğlu Stadı'na gideceği yönündeki açıklamasını sıcak karşılamadı.

Sarı-lacivertli kulüp, konuyla ilgili resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, aradaki gerginliğin giderilmesi adına beklenen adımın, Haluk Ulusoy'un bu önemli maçlarına gelmesi olmadığı kaydedilerek, ''Fenerbahçe camiasının, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı'ndan ve yönetiminden kaynaklanan, tribünlere de yansıyan bu gerginliği azaltmak için TFF tarafından atılmasını beklediği ilk adım, bugüne kadar hiçbir kritik maçımıza gelmeyen TFF başkanının, kulübümüzün son derece kritik bu maçına gelmesi değildir. Bu itibarla, iyi niyet olarak algılanabilecek bu adımın zamanı ve mekanı yanlış seçilmiştir'' denildi.

GEÇ KALDIN ULUSOY İMASI

Açıklamada, geçmişte birçok kez diyalog fırsatı doğmuş olmasına rağmen bunların hiçbirinin TFF tarafından değerlendirilmediği ileri sürülerek, ''Fenerbahçe Spor Kulübü'nün beklentisi, TFF yönetiminin, göreve geldiği tarihte vaat ettiği üzere, tüm takımlara aynı mesafede, adil, karar mekanizmalarını takımlara göre farklı işletmeyen, Türkiye'de futbolun kalkınması için çalışmalar yaparak projeler üreten, her türlü şüphe ve şaibeden arınmış, şeffaf ve objektif bir yönetim anlayışına sahip olmasıdır. Bu nedenle, bir PR (Halkla İlişkiler) aktivitesinden öteye gitmeyecek ziyaretin bu şekilde ve bu dönemde gerçekleşmemesi aklıselimin gereğidir'' ifadesine yer verildi.

SİZİN GELMENİZ MOTİVASYONUMUZU BOZAR

Fenerbahçe yönetimi ve camiasının, futbolda yaşanan gerilimi azaltacak her türlü adımı atmaya hazır olduğu belirtilen açıklamanın son bölümünde ise Ulusyor'un  gelişinin takımdaki motivasyonu bozacağı ifade edilirken protokolün de önceden belirlendiği bu yüzden de organizasyonun değişiliğinin zorluğundan bahsedildi.