BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,76
ALTIN 2.427,20
HABER /  GÜNCEL

Trenin altında kaldı öldü

Yenikapı Tren İstasyonu yakınında banliyö treninin altında kalan bir çocuk öldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Abone ol Yenikapı Tren İstasyonu yakınında banliyö treninin altında kalan bir çocuk öldü. Kaza sırasında istasyonda görevli bulunan özel güvenlik elemanları da ifadelerinin alınması için polis merkezine götürüldü.

Alınan bilgiye göre, Bağcılar'da oturan Ebubekir Cankı (13), ağabeyi Mücahit Cankı ve bazı arkadaşlarıyla gezmek için Yenikapı'ya geldi.

Yenikapı Tren İstasyonu yakınında rayların üzerinde yürüyen çocuklar, istasyona yaklaşan treni geç fark etti. Kaçmaya çalışırken Halkalı'dan Sirkeci yönüne gelen banliyö treninin altında kalan Ebubekir Cankı, hayatını kaybetti.
Kazanın ardından olay yerine gelen Ebubekir Cankı'nın babası Danyar Cankı ve yakınlarının, Mücahit Cankı'nın olayı anlatması üzerine büyük üzüntü yaşadığı görüldü.

Kaza nedeniyle tren olay yerinde bekletilirken, iki yönde de ulaşım diğer istikametin raylarından sağlandı.

Ebubekir Cankı'nın Bağcılar'daki Koca Ragıp Paşa İlköğretim Okulu'nda okuduğu ve bu yıl 6. sınıfa başlayacağı öğrenildi.

Bu arada, bazı vatandaşların trenin altına bakarak küçük çocuğun cesedini görmeye çalışmaları, tren seferleri devam ettiği için tehlike yaratınca, polis ve özel güvenlik görevlileri bu kişileri uzaklaştırdı.

Kaza sırasında istasyonda görevli bulunan özel güvenlik elemanları da ifadelerinin alınması için polis merkezine götürüldü.