BIST 10.158
DOLAR 32,38
EURO 34,70
ALTIN 2.399,08
HABER /  DÜNYA

Tren LPG tankerine çarptı: 7 ölü, 20 yaralı

Endonezya’nın başkenti Cakarta’da bir yolcu treninin LPG tankerine çarpması sonucu 7 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi de yaralandı. <br/>Caka...

Abone ol

Endonezya’nın başkenti Cakarta’da bir yolcu treninin LPG tankerine çarpması sonucu 7 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi de yaralandı.
Cakarta’nın güneyindeki kaza sonrası, bir patlama meydana geldi. Polis sözcüsü, ölenler arasında trenin makinistinin de bulunduğunu belirtti. Trenin ilk iki vagonunun devrildiği kaza sonrasında, panik içindeki yolcular koşarak trenden uzaklaştı. Devrilen vagondan yara almadan kurtulmayı başaran yolculardan biri, kazadan hemen önce trenin fren yaptığını, sonrasında bir patlama sesi duyduklarını ve her tarafın dumanla kaplandığını belirtti. Bintaro Permay bölgesindeki bir hemzemin geçitte meydana gelen kazanın nedeni araştırılıyor. Bir polis yetkilisi, ilk belirlemelere göre kazanın trenin geçişi sırasında kapalı olması gereken hemzemin geçidin açık bırakılması nedeniyle meydana gelmiş olabileceğini ifade etti. Kazanın olduğu yerin yakınlarında 1987 yılında iki tren çarpışmış ve 156 kişi hayatını kaybetmişti.
(İHA)