BIST 10.195
DOLAR 32,37
EURO 34,72
ALTIN 2.403,75
HABER /  GÜNCEL

Travestinin bakan müşterisi çıktı

Güzel travesti Ankara'da 43 bıçak darbesiyle öldürüldü. Ajandasında müşterilerinin adını yazmıştı. Çok sayıda siyasetçi de var.

Abone ol

Evinde bıçaklanarak öldürülen Cindy lakaplı travesti İlyas Çağan’ın ajandası skandal yaratacak. Cindy’nin müşterileri arasında çok sayıda siyasetçi de var. Bunların arasında bakanlık yapmış olan isimlere dahi rastlandı.

Star'ın haberine göre; Ankara’da tek başına yaşadığı evde 43 yerinden bıçaklanarak öldürülen Cindy lakaplı travesti İlyas Çağan’ın katilini araştıran dedektiflerin delil olarak incelemeye aldığı fihrist ve randevu defterinde önemli detayları ortaya çıktı. Cindy’nin ajandasında bir dönem bakanlık yapmış bir siyasetçi ile çok sayıda bürokratın isminin de bulunduğu öğrenildi. Cindy’nin kaleme aldığı isimler Ankara’da şok etkisi yarattı.

5 LÜKS DAİRESİ VARMIŞ, AİLESİ MİRAS PEŞİNDE

Ailesinin reddettiği İlyas Çağan’ın ölümünün ardından yapılan incelemede ise Çankaya’da 5 lüks apartman dairesi ile 2 otomobil sahibi olduğu belirlendi. Cindy’nin Bingöl’de yaşayan ailesi cinayet sonrası miras için Cumhuriyet Savcılığı’na başvurdu.

GÜZELLİĞİ YÜZÜNDEN ARKADAŞLARI ONA CİNDY DİYORDU. İŞTE CİNDY'NİN ALBÜMÜNDEN ÇOK ÖZEL KARELER

[PAGE]



[PAGE]

[PAGE]

[PAGE]

[PAGE]

[PAGE]

[PAGE]

[PAGE]

[PAGE]

[PAGE]

[PAGE]

[PAGE]