BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,66
ALTIN 2.524,27
HABER /  GÜNCEL

Trafoya giren kedi BBC'nin 1 Nisan listesinde

BBC'nin sosyal medyada en çok konuşulan konuları izleyen BBC Trending Bölümü'nün hazırladığı 1 Nisan'a özel listede Enerji Bakanı Taner Yıldız'ın "Trafoya kedi girdi" açıklaması yer aldı.

Abone ol

BBC'nin sosyal medyada en çok konuşulan konuları izleyen BBC Trending Bölümü'nün hazırladığı 1 Nisan'a özel listede Enerji Bakanı Taner Yıldız'ın "Trafoya kedi girdi" açıklaması da var.

BBC'nin internet sitesinde yer alan haberde, "Enerji Bakanı Taner Yıldız bazılarının "1 Nisan şakası olmalı" diye düşündüğü açıklamalarını yapmak için garip bir an seçti. Ama aslında söylediklerinde samimiydi" deniyor.

Yıldız'a, yerel seçimden sonraki oy sayımında yaşanan yaygın elektrik kesintilerini sorulduğu ve Bakan'ın "Trafoya kedi gerdi. Kesintilerin nedeni buydu ve ilk kez de yaşanmadı" dediği aktarılıyor.

Twitter kullanıcılarılarının da "garip bir zamanlamayla yapılan" açıklamayı konuşmaya başladığı, bir kullanıcının gerekli olabilecek aletlerin yanında uzanan bir kedi resmini "İşte kediyi yakaladım" yorumuyla paylaştığı vurgulanıyor.