BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Trafik kazası mahalleliyi sokağa döktü

Kadıköy'de aşırı hızlı olduğu iddia edilen aracın direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, bir apartmanın önünde bulunan doğal kutusuna çarptı.

Abone ol

Kadıköy'de aşırı hızlı olduğu iddia edilen aracın direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, bir apartmanın önünde bulunan doğal kutusuna çarptı.Sürücü aracını olay yerinde bıraktıktan sonra yaya olarak olay yerinden kaçtı.


Olay Kadıköy Hasanpaşa Mahallesi Gezer Sokak'ta saat 00.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre 06 MLV 13 plakalı aracı ile sokak üzerinde hızla ilerleyen bir sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek 4 katlı bir apartmanın önünde bulunan doğalgaz kutusuna çarptı. Sürücü aracı olay yerinde bırakarak kaçtı. Çarpmanın etkisiyle apartmana doğalgaz akışını sağlayan ana boru patladı. Çevreye yayılan gaz kokusu mahalle sakinlerini sokağa dökerken, olay yerine polis çağırıldı. Polis ekipleri kısa sürede olay yerine geldi. Çevrede güvenlik önlemleri alan polisler, doğalgaz ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İGDAŞ ekibi mahallenin doğalgazını keserek patlayan boruya müdahale etti.

BÜYÜK BİR FACİA OLMADI

Çevreye yayılan doğalgaz nedeniyle panik yaşayan bazı vatandaşlar, yaklaşık 2 saat sonra evlerine çekildi. Apartmanda eşi ve 2 çocuğu ile yaşayan bir kadın olayı şöyle anlattı; ?Korkudan dışarı fırladık. Yatmaya hazırlanıyorduk. Bir an büyük bir gürültü duyduk. Daha sonra gaz kokusunu aldık. Eşim gaz olduğunu söyleyince çocukları uyandırıp, apar topar indik. Meğerse, kaza yapmışlar. Şoförü göremedik kaçmış. Çok büyük bir gürültü oldu, sonrada gaz fışkırmaya başladı sobalar yanıyordu. Allah'tan büyük bir facia olmadı dedi. Polis araç içinde yapılan incelemede çok sayıda alkol şişesi buldu. Polis şimdi kaza yapıp olay yerinden kaçan sürücüyü arıyor.