BIST 10.050
DOLAR 32,25
EURO 34,84
ALTIN 2.432,27
HABER /  GÜNCEL

Abisini korumak isterken vuruldu

KONYA'da henüz belirlenemeyen bir nedenle düğün esnasında bir grupla tartıştı. Tartışmanın büyümesi sonucu kavgayı ayırmaya çalışan Hayriye Keçeci sol elinden tabancayla yaralanırken, ağabeyi Aykut Keçeci ise darp edildi.

Abone ol

KONYA'da akrabalarının düğününe giden 35 yaşındaki Aykut Keçeci ile kız kardeşi 32 yaşındaki Hayriye Keçeci, henüz belirlenemeyen bir nedenle düğün esnasında bir grupla tartıştı. Tartışmanın büyümesi sonucu kavgayı ayırmaya çalışan Hayriye Keçeci sol elinden tabancayla yaralanırken, ağabeyi Aykut Keçeci ise darp edildi.

Olay, dün 20.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Araplar Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Aykut Keçeci, kız kardeşi Hayriye Keçeci ile birlikte bir akrabalarının düğününe gitti. Düğün esnasında Aykut Keçeci, henüz belirlenemeyen nedenle bir grupla tartıştı. Tartışmanın büyümesi sonucu Aykut Keçeci'ye tabanca çekildi. Tabancayı gören Hayriye Keçeci, kavgayı ayırmak isterken tabancanın ateş alması sonucu sol elinden vuruldu. Ağabeyi Aykut Keçeci ise darp edildi. Ağabey ve kız kardeşi olay yerine çağırılan ambulanslarla Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kadırılarak tedavi altına alındı. Aykut ve Hayriye Keçeci'nin durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, polis olayla ilgili bir kişiyi suç aleti ile birlikte göz altına aldı. Olayla ilgili soruştuma sürüyor.