BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.511,77
HABER /  GÜNCEL

Trafik kazası geçiren şoför olay çıkarttı

Trafik kazasında hafif yaralanan sürücü, polislerce alınan bıçağı geri verilmeyince olay çıkarttı

Abone ol

Ankara'da, kullandığı otomobilin trafik lambası ile süs havuzuna çarpması sonucu yaralanan sürücü, aracında bulunan ve polislerce muhafazaya alınan bıçağının geri verilmemesini gerekçe göstererek otomobili terk etmeyince, biber gazlı müdahaleyle çıkartıldı ve gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Fatih Demiralan'ın (28) kullandığı 06 E 8013 plakalı otomobil, Etlik Kasalar Kavşağı'nda önce trafik lambasına ardından da süs havuzuna çarptı.

Kaza nedeniyle LPG sızdıran otomobil ve yaralanan sürücü için olay yerine, itfaiye, polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. 

Bu arada polis, olay yerinde buldukları ''sallama'' tabir edilen bıçağı muhafazaya aldı. Polis, tedavi olması için sürücüyü araçtan çıkarmak istedi. Sürücü Demiralan, polislerce alınan bıçağının geri verilmemesini gerekçe göstererek otomobili terk etmedi. Polisin uzun süre ikna etmeye çalıştığı sürücüden olumlu yanıt alınamayınca biber gazıyla müdahale edildi.

Polisin, aracından çıkarıp gözaltına aldığı sürücü Demiralan, 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesinin ardından Etlik Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. 

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.