BIST 10.083
DOLAR 32,47
EURO 34,78
ALTIN 2.427,58
HABER /  GÜNCEL

Çoşkun'dan Erdoğan'a sert sözler!

Bekir Coşkun 10 Kasım'ı değerlendirdi. Halk TV'deki canlı yayına telefonla bağlandı. Bu millet inşallah uyanır dedi.

Abone ol

Gazeteci Bekir Çoşkun, halkın Erdoğan'a ihtiyaç duymadığını söyledi. "Bundan sonra inşallah hiçbir bayramda ve anma töreninde Erdoğan'ı görmeyiz diye konuşan Çoşkun, Anıtkabir'e toplanan kalabalığın kendisini mutlu ettiğini söyledi. 

Halk TV'de, Atatürk'ün ölüm yıldönümü için halkın Anıtkabir'e akınını değerlendiren Bekir Coşkun bu özel günü anmak için Anıtkabir'e toplanan kalabalık için "çok mutlu" olduğunu ifade etti.

10 Kasım ve milli bayramlara artık devletin değil halkın sahip çıktığını söyleyen Coşkun, AKP iktidarının yolun sonuna geldiğini şöyle ifade etti:

BADEMİN ŞANSI GÜLDÜ

"Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" diyen Coşkun, "Atatürk'ün resimlerini kitaplardan kaldırıyorlar, peki ne amaçla? Bununla neyi çözebileceklerine inanıyorlar" dedi.

Başbakan'ın 10 Kasım'da Türkiye'de olmamasını da değerlendiren Coşkun, "Bu yıl Atatürk'ü başbakansız andık, darısı bundan sonraki bayramlara ve anmalara, inşallah bundan sonra hiçbir Milli bayramda Tayyip Erdoğan başbakan olmaz, gördünüz işte halk bu soğuk havaya rağmen Anıtkabir'i doldurdu, Başbakana ihtiyacımız yok" dedi.