BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Trafik kazaları MOBESE’ye yansıdı

Adıyaman’da kural ihlali ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı. <br/>Adıyaman Emniyet Müdürlüğü t...

Abone ol

Adıyaman’da kural ihlali ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı.
Adıyaman Emniyet Müdürlüğü tarafından dağıtılan görüntülerde, meydana gelen kazaların çoğunluğunun kural ihlali ve dikkatsizlikten kaynaklandığı açıkça görülüyor.
İlk kaza, Emniyet Müdürlüğü karşısındaki öğretmenevi kavşağında meydana geliyor. Öğretmenevi önünden çıkan minibüse hızla gelen motosiklet çarpıyor ve sürücüsü yola savruluyor.
Başka bir kazada Dursun Çavuş Kavşağı’nda, kavşaktan dönen otomobil araçların geçişini gözardı eden öğrenciye çarpınca öğrenci kendisini yerde buldu. Kazada öğrenci şans eseri yara almadan kurtuldu.
DSİ Kavşağı’ndaki kazada ise kırmışı ışık ihlali yapan bir otomobil sürücüsü, Gölbaşı Caddesi’nden gelen iki araca çarptı. Kazada otomobilde büyük maddi hasar meydana geldi.
Öğretmenevi önündeki başka bir kazada da, ticari taksi ile motosiklet aynı yöne giderken çarpıştı. Motosiklet sürücüsü dengeyi sağlamakta güçlük çekti.
Karapınar Caddesi’nde bir otomobilin çarptığı bisiklet sürücüsü yola savrulurken, Emniyet Müdürlüğü önünde ise kavşaktan dönen kamyonet, bulvarın yan yolunda ilerleyen otomobile çarptı.
Köy Hizmetleri Kavşağı’nda ise bir bisiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan çocuklara çarptı.
(İHA)