BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Trabzon'u yakarsa sakatları yakacak

Trabzon'u sakat futbolcular düşündürüyor

Abone ol
Trabzospor'un başarılı futbolcusu Serkan Balcı'ın sol arka adalesinde birinci derecede gerilme meydana geldiği, bu nedenle bir süre idmanlara katılamayacağı belirtildi.
Trabzonspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre; "Serkan Balcı'nın bugün yapılan MR kontrolünde sol arka adalesinde birinci derece gerilme meydana geldiği, klinik olarak ağrılarının devam ettiği ve antrenmanlara katılacak durumda olmadığı ifade edildi.

Kulüp doktoru Hakan Ayvaz, "Serkan'a yoğun bir tedavi uygulayarak, oyuncumuzu Galatasaray maçına yetiştirmeye çalışıyoruz." görüşüne yer verdi.

Konyasporlu Kamil Zayetta ile girdiği ikili mücadelede darbe alan Giray Kaçar'ın burun kemiğinde çatlak tespit edildiğini aktaran Ayaz, bu çatlağın oyuncumuzun önümüzdeki Galatasaray karşılaşmasında oynamasına engel teşkil etmeyeceğini savundu.
Ayaz, Konyaspor müsabakasında yine Kamil Zayetta ile 2 defa çarpışarak kafa travması geçiren Burak Yılmaz'la ilgili şu bilgileri verdi:

"Burak'ın aldığı birinci darbede kafa derisinde küçük bir abrazyon (kesik) meydana geldiğini tespit ettik ve o andaki müdahaleyle maça devamını sağladık. Bu oyuncumuzun aldığı ikinci darbedeyse sol temporal kemik (kafa tası yan kemiği) üstünde, cilt altında ödem ve kanama medyada geldi.

Burak'ın muayenesi sonucunda teknik heyet tarafından kenara alınana kadar oyuna devam etmesinde sakınca görülmedi. Ancak müsabakanın bitimiyle birlikte kendisini kontrol amaçlı hastaneye götürdük. Yapılan beyin cerrahi muayenesi ve tomografi tetkikleri sonucunda, sol temporal adale içerisinde, sefal hematom (kanama) tespit edildi.
Buna göre Burak'ın olası bir beyin kanaması ihtimaline karşılık hastanede müşahede altında tutulması gerekli görüldü. Şu andaki genel durumu ve muayene bulguları iyi olan Burak'ın maç oynaması konusunda gerekli şartların oluşup oluşmadığının belirlenmesi amacıyla hafta içinde tekrar kontol tomografisi ve MR'ları çekilerek, durumu yeniden değerlendirilecek."