BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,83
ALTIN 2.439,85
HABER /  GÜNCEL

Trabzonspor'da sakatların durumu

Trabzonspor'da sakat futbolcuların durumuyla ilgili resmi internet sitesinden açıklama yapıldı.

Abone ol

Trabzonspor'da Engin Baytar'ın, sakatlığı nedeniyle 21 Şubat Pazartesi günü Manisaspor ile yapılacak maçta forma giyemeyeceği, tedavisi süren Egemen Korkmaz'ın ise gelecek hafta takımdan ayrı saha çalışmalarına başlayacağı bildirildi.

Kulüp doktoru Hakan Ayaz, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, Sivasspor maçında rakibi ile girdiği ikili mücadelede kasığında zorlanma meydana gelen Engin'de, yapılan kontroller ve MR tetkikleri sonucunda ikinci derece kasık adalesi yırtığı tespit edildiğini belirtti.

Futbolcunun acil tedavisine başlandığını ifade eden Ayaz, ''Oyuncumuzla ilgili bu süreç yoğun şekilde devam ediyor. Engin'in beklenen süreden önce sahalara dönmesi doğrultusunda elden gelen tüm çaba gösteriliyor. Ancak oyuncumuz bu haftaki Manisaspor maçında forma giyemeyecek'' dedi.

Egemen'in ise yapılan son kontrollerinde şikayetlerinin azaldığı ve iyileşme sürecinin devam ettiğinin görüldüğünü kaydeden Ayaz, ''Bu oyuncumuz hafta içinde koşulara başlayacak ve sürecin olumlu ilerlemesi durumunda, gelecek hafta bireysel özel saha çalışmalarına geçebilecek. Bir sonraki hafta da ise Egemen'in takım antrenmanlarına alınması planlanıyor'' şeklinde görüş bildirdi.