BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Trabzonspor zirveye Özeniyor

Ersun Yanal'ın istifası ile çıkışa geçen Trabzon, Sivasspor'un puan kaybettiği haftayı galibiyet ile kapatarak Kocaelispor'u ateşe attı.

Abone ol

KOCAELİSPOR: 1 - 3 :TRABZONSPOR

Şampiyonluk yarışını geriden takip eden Trabzonspor, yeni hocası Ahmet Özen ile çıktığı ikinci maçta da Kocaelispor engelini 3-1'lik galibiyetle geçerek şansını son 3 haftaya taşımayı başardı. Karadeniz ekibi, Sivas'ın da kaybetmesiyle zirvedeki ikiliye biraz daha yaklaştı.

Küme düymesi neredeyse kesinleşen Kocaelispor karşısında 23. dakikada Umut ile öne geçen Trabzonspor, 44'te Gökhan ile farkı ikiye çıkardı. İkinci yarının ilk dakikalarında Hamza farkı bire indirdi ama son dakikada Alanzinho ile bir gol daha bulan Trabzon maçı 3-1 kazanarak puanını 59'a çıkardı. Sivas'ın kaybetmesiyle kırmızı beyazlılarla arasındaki puan farkını 1'e indirdi  ve en azından Şampiyonlar Ligi yolunda önemli bir fırsat yakaladı.

MAÇIN İLK YARI ANLATIMI HABERİN DEVAMINDA...

[PAGE]

MAÇTA İLK YARI

4.dakika Agbetu'nun pasıyla topla buluşan Murat'ın Taner'e atmak istediği pas kaleci Sylva'ya kadar geldi..

17.dakika
Serkan'ın orta-şut karışımı vuruşu üst direğin altından içeriye girmek üzreyken Kılıçarslan son anda topu kornere tokatladı.. Sahaya atılan konfetiler nedeniyle oyun yine durmuş vaziyette..

20.dakika Soldan süratle çizgiye inen Agbetu'ya defans geçiş izni vermezken, top kornere çıktı..

GOL... 23.dakika Sağdan Gökhan'ın yaptığı ortaya Umut kafayı vurdu, üst direkten seken top yeniden Umut'a geldi. Topu iyi kontrol eden golcü oyuncu düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

32.dakika
Murat'ın pasıyla topu ceza sahası içinde sırtı kaleye dönük bir şekilde kontrol eden Taner rakiplerinden sıyrılamadı..

41.dakika Serkan Balcı Kocaelispor yarı alanında sakatlık geçirdi ve tedavisi için saha kenarrına alındı. Durumu ciddi olmayan Serkan oyun alanına geri döndü..

GOL... 44.dakika Ani gelişen Trabzonspor atağında soldan hareketlenen Umut'un pasıyla ceza sahasına giren Gökhan Ünal, Kılıçarslan'la karşı karşıya kaldığı anda sol köşeye plasesini yaptı ve skoru 2-0'a taşıdı..

45.dakika Ve ilk yarıda son düdük çaldı

MAÇIN İKİNCİ YARI ANLATIMI DİĞER SAYFADA...

[PAGE]



MAÇTA İKİNCİ YARI

51. dakikada Yattara’nın pasında ceza alanında kaleyi karşıdan gören bir noktada topla buluşan Gökhan’un şutunda, kaleci Kılıçarslan meşin yuvarlağı kontrol etti.
        
56. dakikada
Yattara’nın kullandığı köşe atışında ceza alanında iyi yükselen Umut’un kafa vuruşunda kaleye giden topu Levent kafasıyla
 uzaklaştırdı.
        
GOL... 61. dakikada
Serdar’ın sağdan ortasında Hamza’nın kafa vuruşunda top filelere gitti: 1-2
                
77. dakikada
ceza alanına giren Umut, rakibiyle mücadelesinde yerde kalınca pozisyona penaltı olduğu gerekçesiyle itiraz etti. İtirazlarını
 sürdürmesi üzerine hakem Deniz Çoban Umut’a sarı kart gösterdi.
        
82. dakikada
Alanzinho’nun pasıyla ceza alanına giren Gökhan’ın kaleci Kılıçarsan ile karşı karşıya kaldığı pozisyondaki vuruşunda Kılıçarslan iki  hamlede topa sahip oldu.
        
85. dakikada
orta alandan aldığı topla ceza alanına giren Alanzinho’nun kaleci Kılıçarslan ile karşı karşıya kaldığı pozisyondaki vuruşunda meşin
 yuvarlak farklı şekilde auta gitti.
        
90 3. dakikada
Umut’un pasıyla topla buluşan Alanzinho’nun ceza alanı dışı sol çaprazından yaptığı aşırtma vuruşta top filelere gitti: 1-3
        
Maç, Trabzonspor’un 3-1 galibiyeti ile sona erdi.