BIST 9.916
DOLAR 32,55
EURO 34,85
ALTIN 2.445,14
HABER /  SPOR

Trabzonspor TFFye başvurdu

Trabzonspor, İstanbul'daki sel felaketi nedeniyle karşılaşmanın ertelenmesini istedi.

Abone ol

Trabzonspor yönetim kurulu, 13 Eylül Pazar günü saat 17.00’de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la deplasmanda oynanacak karşılaşma öncesi bir açıklama yaptı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:
“İstanbul çevresinde yaşanan ve tüm ülkeyi mateme boğan sel felaketinin ardından hafta sonu bu kentte oynayacak olduğumuz Turkcell Süper Ligi müsabakasına yönelik endişeler yoğunluk kazanmıştır. Bu şehirde yaşayan taraftarlarımız kulübümüze çeşitli iletişim araçlarıyla ulaşarak, maçın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı’nın afetin yaşandığı bölgeye yakın olması ve ulaşım yollarının uğradığı tahribat nedeniyle sorunlar yaşanacağı yönündeki görüşlerini iletmektedirler.”

Açıklama şöyle devam etti: “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre yağış yoğunluğunun önümüzdeki hafta sonunu da kapsayacağı bilgisinden hareketle kulübümüz, Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde müsabakanın ertelenmesi ya da sahanın değiştirilmesi de dahil gerekli girişimlerde bulunmuştur. Bu yönde taraftarlarımızın hassasiyetlerini ve yaşanması muhtemel sorunlarla ilgili endişelerini paylaşıyor, gerek Futbol Federasyonu gerekse de kent yönetiminden aynı duyarlılığı göstermelerini bekliyoruz.”