BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,76
ALTIN 2.409,79
HABER /  SPOR

Trabzonspor takıldı

Trabzonspor Alman 3. Lig ekiplerinden SSV Reutlingen'le 1-1 berabere kaldı.

Abone ol

Trabzonspor, Almanya kampında oynadığı dördüncü hazırlık maçında Alman 3. Lig ekiplerinden SSV Reutlingen'le 1-1 berabere kaldı.

Çok sayıda gurbetçinin de izlediği karşılaşmada Bordo-mavili ekip, 59. dakikada yeni transferlerden Cem Demir'in golüyle öne geçti. Trabzonspor, 73. dakikada Haas'ın golüne engel olamayınca maç 1-1 beraberlikle sona erdi.

Teknik direktör Sebastiao Lazaroni, maç sonrasında yaptığı açıklamada, kamp döneminde her futbolcuya eşit derecede şans vermeye çalıştığını belirterek, "Bu maç, ilk defa forma giyenler için iyi bir şanstı. Takımdaki herkese eşit derecede şans vermeye çalışıyorum. Bazı oyuncular alışık olmadıkları bölgede oynadı. İlk yarıda tam olarak istediklerimizi yapamadık. İkinci yarıda golü bulduk. Başka gol pozisyonlarına da girdik. Ergin'in bir pas hatası sonucunda kontratakla kalemizde golü gördük. Bunları düzeltmeliyiz. Bugün çok pas hatası yaptık. Sakat oyuncuların fazla olması sebebiyle istediğim değişiklikleri yapamadım. Özellikle Fatih Tekke, Mehmet Yılmaz ve Erdinç'in sakatlıkları bizi zor durumda bıraktı. Futbolcular, bugün çok iyi performans göstermediler ama sahada iyi bir mücadele vardı" dedi.

Sakatlığı sebebiyle maçta forma giyemeyen Fatih Akyel de, çok önemli bir probleminin olmadığını ve birkaç hafta içerisinde iyileşeceğini söyledi.

Trabzonspor'un maçtaki tek golünü kaydeden Cem Demir ise, kampın kendisi için çok iyi geçtiğini ifade ederek, "Hazırlık maçlarında 3. golümü attım. Çok iyi bir kamp dönemi geçiriyorum. İnşallah, bunun devamı gelecek" diye konuştu.