BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Trabzonspor soyunma odasında gerilim

Devre arasında Trabzon soyunma odasında tansiyon zirve yaptı. Şenol Güneş, Colman'a, “İkinci yarıda oyunda yoksun” dedi, Arjantinli oyuncu elindeki pet şişeyi yere fırlattı.

Abone ol

Kartların havada uçuştuğu, gerilimin zirve yaptığı zorlu maçın devre arasında Trabzonspor soyunma odasında tansiyonun çok yüksek olduğu ortaya çıktı.

Futbolcularına yönelik konuşma yapan teknik direktör Şenol Güneş, ilk yarıdaki performansından memnun kalmadığı Gustavo Colman’a, “İkinci yarıda oyunda yoksun” dedi. Trabzon’un hocası bu sözlerinin ardından, Arjantinli futbolcudan hiç beklemediği bir tepki aldı.

Oyuna devam edemeyeceğini öğrenen Colman, elindeki pet şişeyi sert şekilde yere fırlattı. Bu sert tepki, 2-0’lık skordan ötürü hayli gergin olan Şenol Güneş’i daha da kızdırdı. Bordo-Mavililer’in hocası, “Ne yapmaya çalışıyorsun. Takımı sabote mi ediyorsun” diyerek, Colman’a bağırdı.

Ağır ceza geliyor


Nitekim Trabzonspor ikinci yarıya çıktığında Colman sahada yoktu. Güneş, Arjantinli orta saha oyuncusunun yerine İbrahima Yattara’yı oyuna dahil etti. Yaşanan gerginlikten Başkan Sadri Şener ve idarecilerin de haberdar olduğu öğrenildi. Yönetimin, Güneş’in ileteceği rapora göre Gustavo Colman’a ağır bir para cezası vereceği, hatta Arjantinli orta saha oyuncusunun kadro dışı bırakılabileceği ifade edildi.