BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,80
ALTIN 2.380,27
HABER /  GÜNCEL

Trabzonspor Legia Varşova maçının özeti ve golleri

UEFA Avrupa Ligi'nde Legia Varşova deplasmanında Trabzonspor, 2-0'lık sonuçla sahadan galip ayrıldı.

Abone ol

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda namağlup liderliğini sürdüren Trabzonspor, Legia Varşova deplasmanında da 2-0'lık skorla kazandı, gruptan çıkmaya çok yaklaştı..  
 
LEGİA VARŞOVA-TRABZONSPOR MAÇININ ÖNEMLİ DAKİKALARI 
 
Temsilcimiz Trabzonspor, Malouda'nın 71'de kafayla vuruşu ve Dossa Junior'a çarpıp ağlara giden golle Legia Varşova deplasmaninda 1-0 one gecti. Bu aynı zamanda Trabzonspor'un kaleyi bulan ilk şutuydu. Olcan 79'da attığı güzel golle fark 2'ye çıktı ve maç bu sonuçla bitti.

Trabzonspor, maç boyu savunma güvenliğini ön planda tuttu ve ileride istediği pozisyonları bulamasa da puan almak için hırslı bir oyun oynayan rakibine pozisyon şansı vermedi ve karşılaşmayı kazandı.  
 
Trabzonspor bu galibiyetle puanını 10'a çıkardı. Legia Varşova ise bu maçta da gol bulamadı ve 0 puanda kaldı. Trabzonspor bir sonraki maçınıevinde Apollon Limassol ile oynayacak. Legia Varşova ise Lazio ile karşılaşacak.  

Legia Varşova: 0 - Trabzonspor: 2

Stat: Varşova

Hakemler: Ruddy Buquet, Guillaume Debart, Laurent Stien (Fransa)

Legia Varşova: Skaba, Bereszynski, Rzezninczak, Dossa Junior, Brzyski, Furman, Jodlowiec, Kucharczyk, Pinto, Kosecki, Dvalishvili

Trabzonspor: Onur Recep Kıvrak, Bosingwa, Bamba, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Zokora, Colman, Adrian, Olcan Adın, Malouda, Henrique

Goller: Dk. 71 Junior (k.k), Dk. 79 Olcan (Trabzonspor) 

SPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN