BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,77
ALTIN 2.395,48
HABER /  GÜNCEL

Trabzonspor Karabükspor maçı - 15.02.2014 tarihli haber

Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, Emre Güral'la hayata tutundu.

Abone ol

Zorlu Karabükspor deplasmanına çıkan Trabzonspor, Emre'nin golleriyle maçtan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı. 

Maça iki takım da çok hızlı başlarken Karabükspor henüz ilk saniyelerde Eneramo ile gole çok yaklaştı. Ancak golü bulan taraf 10. dakikada Emre Güral'la Trabzonspor oldu: 1-0. 

Erken gelen golle rahatlayan Trabzonspor, ilk yarının kalan dakikalarında tempoyu iyi ayarladı ve devreye 1-0 önde girdi. 2. yarıda ise bambaşka bir Karabükspor vardı. Devreye fırtına gibi giren ev sahibi ekip, 52'de Murat Akça'nın kafasıyla beraberliği yakaladı.  
 
Bu golden sadece 2 dakika sonra sahneye çıkan Eneramo da güzel bir golle Karabükspor'u 2-1 öne geçirdi. Öte yandan Nijeryalı golcü, Karabükspor formasıyla çıktığı 4. maçında 3 golünü kaydetti. 
 
Üst üste gelen gollerin ardından teknik direktör Hami Mandıralı, Yusuf Erdoğan ve Janko'yu oyuna sürerken, ilerleyen dakikalarda Karabükspor farkı açacak bir çok pozisyon yakaladı. Ancak dakikalar 87'yi gösterirken bir kez daha sahneye çıkan Emre Güral, savunmanın büyük hatasını affetmedi ve skoru 2-2'ye getirdi.

Kalan dakikalar büyük heyecan sahne olsa da iki takım da aradığı galibiyet golünü bulamadı ve karşılaşma 2-2'lik eşitlik ile sona erdi.

Bu sonuçla Karabükspor 36 puana yükselirken, Trabzonspor 26 puanda kaldı..

Kardemir Karabükspor: 2 - Trabzonspor : 2 

Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu

Hakemler: Süleyman Abay, Erdinç Sezertam, Mehmet Cem Hanoğlu

Kardemir Karabükspor: Waterman, Erdem Özgenç, Yiğit İncedemir, Mabiala (Dk. 45 Murat Akça), İshak Doğan, İlhan Parlak, Furkan Özçal, Musa Çağıran, Samba Sow, Erkan Kaş, Eneramo

Trabzonspor: Onur Kıvrak, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Kadir Keleş, Özer Hurmacı, Zokara, Adrian, Colman, Olcan Adın, Emre Güral

Gol: Dk. 10 ve 87 Emre Güral (Trabzonspor), Dk. 52 Murat Akça, Dk. 54 Eneramo (Kardemir karabükspor)

SPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN