BIST 9.916
DOLAR 32,41
EURO 34,82
ALTIN 2.423,02
HABER /  GÜNCEL

Trabzonspor Juventus maç öncesi bilgileri - TS Juve maç haberi

Trabzonspor, Juventus ile Avni Aker Stadı'nda saat 22.05'te karşı karşıya gelecek. Maç Star'dan canlı yayınlanacak.

Abone ol

Trabzonspor, 2-0 mağlup olduğu maçın rövanşında Juventus ile Avni Aker Stadı'nda saat 22.05'te karşı karşıya gelecek. Maç Star'dan canlı yayınlanacak. İnternetspor.com'dan da an be an takip edilebilecek. 
 
TRABZONSPOR-JUVENTUS MAÇININ CANLI YAYINI-TIKLA
 
JUVENTUS MAÇINA ÇEK HAKEM
Trabzonspor'un Juventus ile yapacağı maçın hakemleri belli oldu. Avni Aker Stadyumu'nda saat 22.05'te başlayacak karşılaşmayı Çek Cumhuriyeti Futbol Federasyonu'ndan Pavel Kralovec yönetecek. Kralovec'in yardımcılıklarını Slovakya Futbol Federasyonu'ndan Roman Slysko ile Çek Cumhuriyeti Futbol Federasyonu'ndan Martin Wilczek yapacak, maçın dördüncü hakemi Ondrej Pelikan olacak. Karşılaşmada ilave yardımcı hakem olarak ise Radek Prihoda ile Michal Patak görev yapacak. 
 
Trabzon sürprize hazırlanıyor

Dış dünyaya kapılarını kapatan Trabzonspor, Juventus ile sahasında oynayacağı karşılaşmada turu geçmenin hesaplarını yapıyor. Alınan sonuçlar ve oynanan futbol bu maç öncesi bordo-mavililerin en büyük kozu olarak gösteriliyor.  
 
Juventus maçında büyük bir taraftar desteği ile mücadele edeceklerini anlatan Hami Mandıralı, “İlk maçta oynadığımız futbolun karşılığını alamadık. İyi futbolumuzu taraftarın desteği ile birleştirdiğimizde Juventus'u eleyebileceğimize inanıyorum” dedi. Bu arada deplasmandaki maçta yakılan meşaleler sebebiyle para cezası ödemeyle karşı karşıya kalan bordo-mavili kulubün Trabzon'daki maçta herhangi bir problem yaşanmaması için yoğun çaba sarfettiği öğrenildi.

MALOUDA HIRS KÜPÜ
Yaşadığı uzun sakatlığın ardından takımla birlikte antrenmanlara başlayan Malouda, Juventus maçında forma giymek istiyor. YIldız futbolcu kondisyon eksiklerini özel çalışmalarla gidermeye çalışıyor.  
 
TRİBÜNLER DOLACAK
Trabzonsporlu taraftarlar ise Juventus maçında takımlarını destekleyeceklerini söylediler. Bordo mavili taraftarların satışa sunulan biletlere yoğun ilgi gösterdikleri gözlendi. 

Öte yandan Juventus'la deplasmanda oynanan maçta tribünlerde yakılan meşaleler nedeniyle yüksek bir para cezası ödemeyle karşı karşıya kalan bordo mavili yöneticiler, Trabzon'daki maçta her hangi bir sorunun olmaması için yoğun çaba harcayacaklarını belirttiler.  
 
1393492784-trabzonsportepee.20140227153306.jpg