BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Trabzonspor ilk galibiyetini arıyor

Turkcell Süper Lig'de 15 Mart Pazar günü sahasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürdü.

Abone ol

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmanda tüm oyuncular yer aldı.

Günü çift antrenmanla geçirecek bordo-mavili futbolcular, yaklaşık 1 saat gerçekleştirdikleri sabah antrenmanında ısınma hareketlerinin ardından koşu yaptılar.

Trabzonspor, Galatasaray karşısında bu sezon şampiyonluğa oynayan rakipleri karşısında da ilk galibiyetini arayacak.

Bordo-mavililer, bu sezon söz konusu rakipler içerisinde yaptığı 5 maçtan 4'ünde sahadan beraberlikle, 1'in de de yenilgiyle ayrıldı.

Galatasaray'a ligin ilk yarısında 3-0 yenilen Trabzonspor, Beşiktaş ile 0-0 ve 1-1, Fenerbahçe ile deplasmanda 0-0, Sivasspor ile de sahasında 0-0 berabere kalmıştı.

Karadeniz ekibi, 5 maçta 4 gol yerken rakip filelere sadece 1 gol göndermişti. Tek gol de Beşiktaş maçında Gökhan Ünal'dan gelmişti.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

Hafta sonunda iki takım arasında yapılacak karşılaşmanın biletleri de Sadri Şener Sosyal Tesisleri ve Biletix gişeleriyle, biletix.com.tr den satışa sunuldu.

Kapalı Orta Bloklar (B-C-F-G) 150 TL, Kapalı Yan Bloklar (A-D-E-H) 75 TL, Maraton 50 TL, VIP Özel 400 TL, VIP 250 TL'den satılıyor.

Trabzonspor'un son haftalarda sahasındaki yenilgilerle zirve yarışında önemli yara almasına karşın Sadri Şener Sosyal Tesisleri'ndeki satışlara ilginin olduğu gözlendi.